duda Posted August 1, 2024 Posted August 1, 2024 Da, sad se menjaju stvari jbg . Jel bio neki nezgodan pokret ili onako, iz čista mira ?
Arkadija Posted August 1, 2024 Posted August 1, 2024 Jebeni Vučić ih je sve urekao, onomad kada je izjavio da očekuje nikad više medalja 1
Arkadija Posted August 1, 2024 Posted August 1, 2024 Just now, duda said: Da, sad se menjaju stvari jbg . Jel bio neki nezgodan pokret ili onako, iz čista mira ? Proklizao je levom nogom na liniju, ali je odmah posle toga počeo da ćopa na ono koleno 1
duda Posted August 1, 2024 Posted August 1, 2024 2 minutes ago, Valkyrie said: Nezahvalnici, imate temu Tenis na OI a vi ste ovde na pikniku? A jbg, teška smo sekta 1
duda Posted August 1, 2024 Posted August 1, 2024 Just now, Arkadija said: Proklizao je levom nogom na liniju, ali je odmah posle toga počeo da ćopa na ono koleno Njemu beše desno koleno operisano ? 1
Mr.Mxyzptlk Posted August 1, 2024 Posted August 1, 2024 7 minutes ago, duda said: Njemu beše desno koleno operisano ? levo, na desnom nosi steznik radi uroka 1
duda Posted August 1, 2024 Posted August 1, 2024 4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: levo, na desnom nosi steznik radi uroka Ah, što si tako biter? Levo -desno, potato-potejto, ne gledam , pa sam izgubila iz vida tu sitnicu. 1
Tsai Posted August 1, 2024 Posted August 1, 2024 Ja mislim da ga je zignulo nesto ali da nije mnogo lose nego da se usro zbog iskustva sa RG. Moze da igra 1
Arkadija Posted August 1, 2024 Posted August 1, 2024 7 minutes ago, Tsai said: Ja mislim da ga je zignulo nesto ali da nije mnogo lose nego da se usro zbog iskustva sa RG. Moze da igra I meni se čini, a reagovao je kao da je polomio nogu. Svi u njegovom boksu su ostali wtf, da li je jebeno moguće. 1
Max Morlock Posted August 1, 2024 Posted August 1, 2024 Opušteno. Cici zna ko je sposoban i za kakve preokrete... Nije on Noksi u glavi već je Noksa njemu.
Recommended Posts