duda Posted August 1 Posted August 1 Da, sad se menjaju stvari jbg . Jel bio neki nezgodan pokret ili onako, iz čista mira ?
Arkadija Posted August 1 Posted August 1 Jebeni Vučić ih je sve urekao, onomad kada je izjavio da očekuje nikad više medalja 1
Arkadija Posted August 1 Posted August 1 Just now, duda said: Da, sad se menjaju stvari jbg . Jel bio neki nezgodan pokret ili onako, iz čista mira ? Proklizao je levom nogom na liniju, ali je odmah posle toga počeo da ćopa na ono koleno 1
duda Posted August 1 Posted August 1 2 minutes ago, Valkyrie said: Nezahvalnici, imate temu Tenis na OI a vi ste ovde na pikniku? A jbg, teška smo sekta 1
duda Posted August 1 Posted August 1 Just now, Arkadija said: Proklizao je levom nogom na liniju, ali je odmah posle toga počeo da ćopa na ono koleno Njemu beše desno koleno operisano ? 1
Mr.Mxyzptlk Posted August 1 Posted August 1 7 minutes ago, duda said: Njemu beše desno koleno operisano ? levo, na desnom nosi steznik radi uroka 1
duda Posted August 1 Posted August 1 4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: levo, na desnom nosi steznik radi uroka Ah, što si tako biter? Levo -desno, potato-potejto, ne gledam , pa sam izgubila iz vida tu sitnicu. 1
Tsai Posted August 1 Posted August 1 Ja mislim da ga je zignulo nesto ali da nije mnogo lose nego da se usro zbog iskustva sa RG. Moze da igra 1
Arkadija Posted August 1 Posted August 1 7 minutes ago, Tsai said: Ja mislim da ga je zignulo nesto ali da nije mnogo lose nego da se usro zbog iskustva sa RG. Moze da igra I meni se čini, a reagovao je kao da je polomio nogu. Svi u njegovom boksu su ostali wtf, da li je jebeno moguće. 1
Max Morlock Posted August 1 Posted August 1 Opušteno. Cici zna ko je sposoban i za kakve preokrete... Nije on Noksi u glavi već je Noksa njemu.
Recommended Posts