W.F.C. Posted July 31 Posted July 31 (edited) Red je da ga stave uvece Covek u godinama Edited July 31 by W.F.C. 1
Tsai Posted July 31 Posted July 31 plus vidim postoji sansa za pljusak popodne, tako da ce mozda da bude pod krovom
Serena Posted July 31 Posted July 31 Ja videla pljusak pre podne, a u 2h 32C bez kise i bez oblacka, bice sparno za umreti. Brinem se za Sasu, on sa njegovom bolescu ne znam kako ce izdrzati. Kotrljan igra u isto vreme na Satrijeu, za njega se ne brinem on je ko velux prozor, nista mu osim Pola ne moze nauditi
Serena Posted July 31 Posted July 31 (edited) 24 minutes ago, Tsai said: plus vidim postoji sansa za pljusak popodne, tako da ce mozda da bude pod krovom Ako bude pod krovom imaju neke klima uredjaje da bar vlagu eliminisu Spoiler Od kad pratim Novaka, pratim i prognozu i setim se mog brata koji je ziveo u Kanadi i imao biznis sa glistam za pecanje pa je uvek pratio prognozu. Kad je kisa ide se u "berbu", potom se cuvaju u hladnjaci na +4 i sa upaljenim svetlom da bi se zakopale u zemlju. Kad krene susa, utovar u kamion i transport za Ameriku. Jednom prilikom kad sam bila tamo i pomagala im oko pripreme jedne isporuke, odem na kraju u hladnjacu i ugasim svetlo ujutro je brat hteo da me besi Edited July 31 by Serena 3
Fakundo Sava Posted July 31 Posted July 31 Porodi ga Dona.Neverovatan meč Imala je dva broja veće sise kada je počelo 3
Serena Posted August 1 Posted August 1 (edited) Uze Zeng set sa 6 2 protiv Ige koja igra kao pomahnitala. Neverovatno koliko se pogubi kad stvari krenu lose po nju. Serije neiznudjenih gresaka, auti po metar, servis ne moze da ubode A voleje sto zabija u mrizu Edited August 1 by Serena
bags Posted August 1 Posted August 1 https://old.reddit.com/r/tennis/comments/1egthfn/collins_is_annoyed_at_swiateks_racket_lift_to/ Cesto izgleda to radi kao deo psihicke igre. 1 1
TS-CS Posted August 1 Posted August 1 hipnotisana trazi da sutkinja sidje i proveri servis za pobedu ... ne da kineskinji da se poraduje jbt. mars kuci botu jedan! 3
Serena Posted August 1 Posted August 1 Ali kako je Iga smesna kad istrcava na mrezu ili kad krenu malo da je setaju tamos vamos, naravno ko uspe u tome. Napravila je danas 36 neiznudjenih gresaka. Kolins joj je juce predala mec u trecem setu i na mrezi ocitala bukvicu Ova joj je pozelela brz oporavak, a Kolins joj odgovorila da se ne folira i da joj ne treba lazno sazaljenje. Koliko je ne podnosi govori i ovaj udarac
Recommended Posts