Arkadija Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Nadal i Đoković kriju taktiku jedan od drugoga , tako što će ispasti čim pre u Monte Karlu.
Jumanji Posted April 16, 2021 Author Posted April 16, 2021 Al mu guza žvaće gaće, e svasta kako to može da trpi
mlatko Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Al mu guza žvaće gaće, e svasta kako to može da trpiReklama je to, misliš da milionima potencijalnih šorcokupaca nije taj ritual u fokusu? Btw kakwe gaće nosi?Neko beše rekao da oće moju gudru? Malo da ga ureknem Rusa za set pa da Ruud ode u finale Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted April 16, 2021 Author Posted April 16, 2021 Reklama je to, misliš da milionima potencijalnih šorcokupaca nije taj ritual u fokusu? Btw kakwe gaće nosi?Neko beše rekao da oće moju gudru? Malo da ga ureknem Rusa za set pa da Ruud ode u finale Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando TapatalkHaha stvarno ne znam kakve gace ima, ali su mu zajedno sa sorcem u guzici vazda, kad odmarsira ka reklamama lepo se vidi [emoji85] ili ih mozda i ne nosi :hmmVeliku prilike propustao Rubljov u ovom setu, Rafa je bas los, naravno veliki borac kao i uvek, taj nikad nista ne poklanja, ode li u treci, cao, dovidjence ikonopisce
Jumanji Posted April 16, 2021 Author Posted April 16, 2021 A otici ce, jbg ko ne koristi sanse protiv Rafinja, gubi set (barem).Ali kakve greske pravi Spanac [emoji849]
Recommended Posts