April 15, 20214 yr E moj FićoFićo ostao na nivou večito prosečnog igrača dok Fognini grize i ne pita kako se zovešInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 15, 20214 yr 3 hours ago, mlatko said: Isekao je Novaku sve lončiće svojim bekend slajsom. Jelena će ga čeka soklagijom Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk mda, ceka ga sa izblendanim celerom i djumbirom koji ubrizgava kiseonik direktno u pluca. jbt, nekad pomislim, sta bi tek ovaj nas kljako sve osvojio da ima Mirku pored sebe...
April 15, 20214 yr On 14.4.2021. at 14:45, Jumanji said: 6 hours ago, Jumanji said: Udri ovu smrdu -.- 6 hours ago, Jumanji said: Moraliso Novaku oko Adria tura. Ok, narkomansku smrdu. A i gen, lik je uputnih nacela, imao razne izjave Nesto mu se ne igra, a da i vetar pati
April 15, 20214 yr Od 5 učesnika ne osta ništa, nažalost ni ostatak turnira verovatno neće biti posebno interesantan.
April 15, 20214 yr Author Pored Tima koji je ranije otkazao, danas je isto uradio i Monfis, za SO. Slaba 250tica na kraju.
April 16, 20214 yr Gofan pametno šeta levo-desno forhendima Evansa i oduzima mu teren. Nole nije u kondiciji ni sebe da šeta levo-desnoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 16, 20214 yr Ne da se Evansara, njemu je sigurno i materijalni motiv visok.уреко сам Гофана [emoji38]Početkom drugog odma je brejknuo ali sad će da mu pokaže ko je pravi David Jeste, imaš pravo oko materijalnog... u Australiji je uzeo tek pola zalogaja onog što su Federer & Co. grizli 20 godina. Prepolovljivanjem/trećinjanjem nagradnih fondova na ovim Mastersima organizatori dobijaju ovakve krpelje u završnici