May 23, 2024May 23 Jbmti ženski tenis... Igraju 2 neke random ribe treći set, i jedna vodi 5:0 i servira. Opa, reko saće Nole, vidim gore piše Sledi: Đoković - whoever... Pola sata kasnije, 5:4 s tendencijom da bude 5:5
May 23, 2024May 23 Aaa, to nije taj turnir Sad krenuo prenos neke (opet random) dvojice u Ženevi, žene od malopre došle do 5:5 - taman sam se uneo u materiju oni sad krenuli da prenose ovu dvojicu
May 23, 2024May 23 Završi se i prvi 1/4 meč u Ženevi. Mahač je dobio Mikelsena. Sada će naša princeza protiv Talona Grikspora. Valjda neugodni nizozemac njie stigao da se skroz odmori.
May 24, 2024May 24 Koj moj je ovom Đokoviću? Izgleda kao da je preležao tifus, a tako i igra. Evo sada u pauzi između setova medicinski tajm aut, mere mu puls, neke pilule. Jbt, čoveče, ako je ovo zbog sunca, onda nemam reči.
May 24, 2024May 24 12 minutes ago, Arkadija said: Koj moj je ovom Đokoviću? Izgleda kao da je preležao tifus, a tako i igra. Evo sada u pauzi između setova medicinski tajm aut, mere mu puls, neke pilule. Jbt, čoveče, ako je ovo zbog sunca, onda nemam reči. Svajcarsko sunce je medju najgorim. Ja mislim da je u prelomnom trenutku sto se fizikalija tice, uci ce spreman na sledeca tri turnira.
May 24, 2024May 24 Autoritativan završetak petog gema. Mislim da je namerno malo produžio meč da bi više trenirao udarce, ne verujem da može tek tako da izgubi pet gemova zaredom.
May 24, 2024May 24 1 minute ago, Max Morlock said: U 3. setu je više doktor Džeki Dr Dzeki i mis Hajdi