Ros Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 7 minutes ago, Arkadija said: Kad će Novak? Jel to opet kiša u Ženevi? rain delay
Max Morlock Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 Jbmti ženski tenis... Igraju 2 neke random ribe treći set, i jedna vodi 5:0 i servira. Opa, reko saće Nole, vidim gore piše Sledi: Đoković - whoever... Pola sata kasnije, 5:4 s tendencijom da bude 5:5
Max Morlock Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 Aaa, to nije taj turnir Sad krenuo prenos neke (opet random) dvojice u Ženevi, žene od malopre došle do 5:5 - taman sam se uneo u materiju oni sad krenuli da prenose ovu dvojicu
Arkadija Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 Završi se i prvi 1/4 meč u Ženevi. Mahač je dobio Mikelsena. Sada će naša princeza protiv Talona Grikspora. Valjda neugodni nizozemac njie stigao da se skroz odmori.
lostfanforever Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 pogotovu za nas koji smi pratili od spasene set lopte
Arkadija Posted May 24, 2024 Posted May 24, 2024 Koj moj je ovom Đokoviću? Izgleda kao da je preležao tifus, a tako i igra. Evo sada u pauzi između setova medicinski tajm aut, mere mu puls, neke pilule. Jbt, čoveče, ako je ovo zbog sunca, onda nemam reči.
Lancia Posted May 24, 2024 Posted May 24, 2024 12 minutes ago, Arkadija said: Koj moj je ovom Đokoviću? Izgleda kao da je preležao tifus, a tako i igra. Evo sada u pauzi između setova medicinski tajm aut, mere mu puls, neke pilule. Jbt, čoveče, ako je ovo zbog sunca, onda nemam reči. Svajcarsko sunce je medju najgorim. Ja mislim da je u prelomnom trenutku sto se fizikalija tice, uci ce spreman na sledeca tri turnira.
booyaka Posted May 24, 2024 Posted May 24, 2024 Autoritativan završetak petog gema. Mislim da je namerno malo produžio meč da bi više trenirao udarce, ne verujem da može tek tako da izgubi pet gemova zaredom.
Lancia Posted May 24, 2024 Posted May 24, 2024 1 minute ago, Max Morlock said: U 3. setu je više doktor Džeki Dr Dzeki i mis Hajdi 1
Recommended Posts