Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted

Sudija isto na nekim preparatima, mrzi je da digne dupe. U stvari je zaboravila trag loptice, mršupi...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Gospodja koja sudi je mogla i da doda "Bole me bre peetschka i za tebe i za aut..zavrsavaj pa da idemo kuci"

Posted

jebote, cekas ga dva meseca da zaigra i onda se ugasi

Posted
jebote, cekas ga dva meseca da zaigra i onda se ugasi
Žuri na Beogradski

• +1 1
Posted

vreme je za penziju :happy:

- jbt igrao je kući, na 10 min pešaka od stana u kojem živi, na terenu na kojem trenira 15 godina i uspeo je da izgubi od nekog anonimusa kojem je ovo 5 pobeda u životu na šljaci :lolol:

Posted

Đoković je odigrao kompletno skandalozan meč. Ovo nije ni za čelendžere igra. Davno su prošla vremena kada bi se igrač tipa ovog pacovčića uplašili samog imena svog protivnika i još u svlačionici predali meč.

Ne znam šta je Novak zamislio za sezonu šljake, ali pauza od 2 meseca ništa dobro mu nije donela. Ok, bio je povređen, ali rekla bih da nema posledice.

Posted

ma jebeš šljaku, trava je iza ćoška

• Haha 1
Posted

Povreda donosi i neke posledice, sigurno nije trenirao mesec dana a i drugi mesec više (se) spremao (za) SO i kulirao (tempira formu za jun-jul možda)

Eto još jedan faktor u borbi za 19-i GS, ovi matorci koji sanjaju da pobede najboljeg mislite da ih je malo? Razni Nišikoriji, Čilići, Monfisi jesu "pročitani" ali vrebaju svaku priliku iza ćoška... posebno u Parizu, Londonu, Tokiju

Posted (edited)

Početak kraja jedne velike karijere.

Edited by Milošica
Posted
On 14.4.2021. at 14:31, Tsai said:

Kljako bolji na sljaci nego prosle godine u Rimu, super

tsai laze i kad laze :fantom: