mlatko Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Sudija isto na nekim preparatima, mrzi je da digne dupe. U stvari je zaboravila trag loptice, mršupi...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
SNARC Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Gospodja koja sudi je mogla i da doda "Bole me bre peetschka i za tebe i za aut..zavrsavaj pa da idemo kuci"
Ros Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 jebote, cekas ga dva meseca da zaigra i onda se ugasi
mlatko Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 jebote, cekas ga dva meseca da zaigra i onda se ugasiŽuri na BeogradskiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
gone fishing Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 vreme je za penziju - jbt igrao je kući, na 10 min pešaka od stana u kojem živi, na terenu na kojem trenira 15 godina i uspeo je da izgubi od nekog anonimusa kojem je ovo 5 pobeda u životu na šljaci
Arkadija Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Đoković je odigrao kompletno skandalozan meč. Ovo nije ni za čelendžere igra. Davno su prošla vremena kada bi se igrač tipa ovog pacovčića uplašili samog imena svog protivnika i još u svlačionici predali meč. Ne znam šta je Novak zamislio za sezonu šljake, ali pauza od 2 meseca ništa dobro mu nije donela. Ok, bio je povređen, ali rekla bih da nema posledice.
mlatko Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Povreda donosi i neke posledice, sigurno nije trenirao mesec dana a i drugi mesec više (se) spremao (za) SO i kulirao (tempira formu za jun-jul možda)Eto još jedan faktor u borbi za 19-i GS, ovi matorci koji sanjaju da pobede najboljeg mislite da ih je malo? Razni Nišikoriji, Čilići, Monfisi jesu "pročitani" ali vrebaju svaku priliku iza ćoška... posebno u Parizu, Londonu, TokijuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Milošica Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 (edited) Početak kraja jedne velike karijere. Edited April 15, 2021 by Milošica
Tsai Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 On 14.4.2021. at 14:31, Tsai said: Kljako bolji na sljaci nego prosle godine u Rimu, super tsai laze i kad laze
Recommended Posts