Serena Posted May 26, 2023 Posted May 26, 2023 Ne mogu da verujem Ja videla na LS u prvom setu 4 0 za Frica, pomislih kako je Tuta bas propao, kad ono ne lezi vraže covek preokrenuo
Serena Posted May 26, 2023 Posted May 26, 2023 Cileanac Jarry, koji je u Zenevi u prvom kolu eliminisao Lajovica, a potom Griekspoora i Ruda, danas dobio I Zvereva sa 2 0 Finale protiv Tute, za trecu titulu u zivotu. Prethodne dve obe na sljaci, Santiago ove godine i Bašta 2019. Specijalista za ovu podlogu, dakle Grisi se lose pise.
Serena Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Pedeset hiljada lajkova. Za Matea ili sparing partnera🤔
Ras Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 (edited) Pročitali smo maločas čestitku Judy Murray Novaku, kao i kratko sećanje na njihov prvi susret. U isto vreme dok Novak pomera nove granice Andy igra čelendžer turnire. Poštujem njegovu volju i trud, ali danas mi je posebno tužno: Sezona trave je počela! Edited June 11, 2023 by Ras 2
Arkadija Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 Bio bi greh da se ne spomene da će danas oko 14:30 u Hertogenbošu rekete da ukrste Kecmanović i Raonić. Pre neki dan sam se setila brata Raone i upitala se da li je batalio tenis zauvek i posvetio se biznisu. 1
Zli Gli Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 I ja dosao da okacim da se vraca Raonic, mislim da ce i tako polupenzionerski na travi da omlati naseg nesretnog Mileta. Sto je uopste pauzirao, povrede? A osim Mareja i Dominik je igrao neki Celindzer ovih dana ali na sljaci, s tim sto ne znam da li je i on osvojio kao Endi.
Arkadija Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 5 hours ago, Zli Gli said: I ja dosao da okacim da se vraca Raonic, mislim da ce i tako polupenzionerski na travi da omlati naseg nesretnog Mileta. Sto je uopste pauzirao, povrede? Dakle, čovek koji je dobio specijalnu pozivnicu, koji nije igrao takmičarski meč na atp turu preko 2 godine, lagano je dobio prvi set sa 6:3 , i ima brejk prednosti u drugom. Ja da sam Miomir, propala bih od srama u tu travu. 1
Profesionalac Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 Pa odmoran je, a naš Miša odigra meč pa na avion, odigra meč pa putovanje 4
ubibobi Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 Da, evo već sad žuri na sledeći let, da je došao do TB pitanje je da li bi stigao 4
Lancia Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 17 minutes ago, ubibobi said: Da, evo već sad žuri na sledeći let, da je došao do TB pitanje je da li bi stigao Mozda je nas @jms_uk Miomir ?¿ 5
Arkadija Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 15 hours ago, Redoran said: Jbt… Šta je bilo sa Muteom? Tvit je pod nekom suspenzijom, pa ne može da se pročita?
Redoran Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 Kvotovao tvit gde mu neko poručuje da će mu porodica biti ubijena u roku od 48h ako mu ne plati 39 hiljada koje je pukao kladeći se na njega protiv Hačanova.
Recommended Posts