Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted

Ne mogu da verujem :ohmy:

Ja videla na LS u prvom setu 4 0 za Frica, pomislih kako je Tuta bas propao, kad ono ne lezi vraže covek preokrenuo :thumbup:

Posted

Cileanac Jarry, koji je u Zenevi u prvom kolu eliminisao Lajovica, a potom Griekspoora i Ruda, danas dobio I Zvereva sa 2 0 :rolleyes: Finale protiv Tute, za trecu titulu u zivotu. Prethodne dve obe na sljaci, Santiago ove godine i Bašta 2019. Specijalista za ovu podlogu, dakle Grisi se lose pise. 

Posted

VDPgJTq.jpg

Pedeset hiljada lajkova. Za Matea ili sparing partnera🤔

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Pročitali smo maločas čestitku Judy Murray Novaku, kao i kratko sećanje na njihov prvi susret. U isto vreme dok Novak pomera nove granice Andy igra čelendžer turnire. Poštujem njegovu volju i trud, ali danas mi je posebno tužno:

Sezona trave je počela!

Edited by Ras
  • Tužno 2
Posted

Bio bi greh da se ne spomene da će danas oko 14:30 u Hertogenbošu rekete da ukrste Kecmanović i Raonić.

Pre neki dan sam se setila brata Raone i upitala se da li je batalio tenis zauvek i posvetio se biznisu.

• Hvala 1
Posted

I ja dosao da okacim da se vraca Raonic, mislim da ce i tako polupenzionerski na travi da omlati naseg nesretnog Mileta. Sto je uopste pauzirao, povrede?

A osim Mareja i Dominik je igrao neki Celindzer ovih dana ali na sljaci, s tim sto ne znam da li je i on osvojio kao Endi. 

Posted
5 hours ago, Zli Gli said:

I ja dosao da okacim da se vraca Raonic, mislim da ce i tako polupenzionerski na travi da omlati naseg nesretnog Mileta. Sto je uopste pauzirao, povrede?

Dakle, čovek koji je dobio specijalnu pozivnicu, koji nije igrao takmičarski meč na atp turu preko 2 godine, lagano je dobio prvi set sa 6:3 , i ima brejk prednosti u drugom. 

Ja da sam Miomir, propala bih od srama u tu travu.

• +1 1
Posted

Pa odmoran je, a naš Miša odigra meč pa na avion, odigra meč pa putovanje :Jova:

• Haha 4
Posted

Da, evo već sad žuri na sledeći let, da je došao do TB pitanje je da li bi stigao :fantom:

• Haha 4
Posted
17 minutes ago, ubibobi said:

Da, evo već sad žuri na sledeći let, da je došao do TB pitanje je da li bi stigao :fantom:

Mozda je nas @jms_uk Miomir :lolol:?¿

• Haha 5
Posted
15 hours ago, Redoran said:

Jbt…

Šta je bilo sa Muteom? Tvit je pod nekom suspenzijom, pa ne može da se pročita?

Posted

Kvotovao tvit gde mu neko poručuje da će mu porodica biti ubijena u roku od 48h ako mu ne plati 39 hiljada koje je pukao kladeći se na njega protiv Hačanova.