April 15, 20214 yr 2 minutes ago, nisam ja said: link pliz . http://freestreams-live1.xyz/t-channel-1/
April 15, 20214 yr Author Sto smrdu?¿Moraliso Novaku oko Adria tura. Ok, narkomansku smrdu.A i gen, lik je uputnih nacela, imao razne izjaveNesto mu se ne igra, a da i vetar [emoji51]
April 15, 20214 yr Just now, Jumanji said: Moraliso Novaku oko Adria tura. Ok, narkomansku smrdu. Nesto mu se ne igra, a da i vetar Što narkoman? Jel mu neki doping progledan kroz prste?
April 15, 20214 yr Author Što narkoman? Jel mu neki doping progledan kroz prste?Ne razumem sta hoces da kazes.
April 15, 20214 yr 1 minute ago, Arkadija said: Što narkoman? Jel mu neki doping progledan kroz prste? Ima belu crtu na dresu
April 15, 20214 yr Just now, Jumanji said: Ne razumem sta hoces da kazes. Pa rekla si narkomansku smrdu, samo pitam
April 15, 20214 yr Bojim se da je kvota od 9 na Evansa bila poklon, nema lebaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 15, 20214 yr Trebaće mnogo trčanja danas za pobeduInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 15, 20214 yr Author Pa rekla si narkomansku smrdu, samo pitamProfesionalni teniser koji koristi kokain, a drugima moralise o cemu god, ne izaziva bas neke simpatije kod mene, a to sto ga navatali sasvim druga stvar, to ne umanjuje sta je valjda.I onoliki otpor onomad da gresni Slovenac Bedene, tada "Britanac", igra za DC, jer nije i rodjeni...i svasta ima taj na glavi.