Serena Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Opa brejk za plavookog Sremca. Meni ove loptice deluju preteske kad ih Novak udara. Evo poslao je reket na spanovanje.
Zli Gli Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Gledam malo Alkaraza, izgubi nekad brejk ali isto tako uzima po zelji, pritom jos nije u punoj formi. Kako ce njega dobiti neko na tri dobijena na RG, pojma nemam. 1
Arkadija Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Novak sa ovakvom kondicijom i igrom, neće proći 2 kolo RG-a. Sad, da čak i podigne formu, da li išta može u tri seta protiv razgoropađenog Medvedeva, Alkaraza koji pleše po terenu, možda vaskrslih sa formom Cicipasa i Zvereva, nagazne mine Runea? Pre 2 ili 3 godine bih rekla, može da ih sve počisti za doručak, ali sada nisam tako sigurna. 4
duda Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Možda bi za njega bilo bolje da zaboravi na gnjavažu u prašini i spremi se ljudski za travu, jer na travi mnogi ne umeju da igraju, tu mu je realnija šansa. 3
Ros Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 raduje procenat iskoristenih brejk lopti. ima na čemu da se bazira optimizam
Serena Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) MTO Novakov lakat? Izasla sam u setnju nakon prvog seta... Edited April 21, 2023 by Serena
Max Morlock Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Jeste loš (za svoje standarde) ali je iskreno uspeo nemoguće - da učini da Duci konačno jednom izgleda kao ozbiljan igrač.To je ono njegovo toplo ljudsko i nesebično poklanjanje mladim neafirmisanim amaterima Red je da se posle nekad, beše, Tipse, omasti i Duci.Sent from my phone using their app 1 1
Serena Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) Bolje da izgubi danas od Ducija nego sutra od Lehecke. Meni je on na SO uvek delovao lose. Valjda oseca pritisak domacina koji treba da ugodi gostima, a kako onda da ih pobedi. Edited April 21, 2023 by Serena
Jeremija Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) Auuuuu, kako ispusti 6-3... Edited April 21, 2023 by Jeremija
FPLS Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Duci odigrao vrhunski mec, svaka mu cast. Nisam optimista glede RG-a, bas lose izgleda Novak na ova 3-4 meca, ovo sto igra je jedva top 30 tenis. Btw, prosle godine sam naisao na podatak da tek u 27% slucajeva uzima poen kad odigra dropsot na nivou cele karijere, sigurno je i on svestan toga, ali je tvrdoglav kao mazga.
Tsai Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 8 minutes ago, FPLS said: Duci odigrao vrhunski mec, svaka mu cast. Nisam optimista glede RG-a, bas lose izgleda Novak na ova 3-4 meca, ovo sto igra je jedva top 30 tenis. Btw, prosle godine sam naisao na podatak da tek u 27% slucajeva uzima poen kad odigra dropsot na nivou cele karijere, sigurno je i on svestan toga, ali je tvrdoglav kao mazga. 2021. je bio katastrofa na sljaci do Rima
Zli Gli Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Ovo danas je klasican primer kad mu rodbina i prijatelji traze pare a on kaze ne dam nego evo moze mozda da se desi da ne budem bas na nivou protiv uvek augodnog Ducija pa saberite 2 i 2, to vam daje kvotu 8 Fala lepo, Novace Molim, i drugi put, rodbino i prijatelji 4 1
Recommended Posts