Filozof manijak Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 Ja s ebojim da će biti GOAT Raffa 23
lostfanforever Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 nema brige odmah posle novo izjednacenje sa po 23 .... a onda brojimo dalje 24,25...
Filozof manijak Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 Da, to na papiru brojanje tako lasno izgleda
Serena Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 (edited) Fonjini i Alkaraz su sinoc odigrali divan mec. Bezbroj drop sotova sa jedne i sa druge strane, majstorski odigranih 👍 Ovaj Fonjini ima neverovatan talenat, a lenja guzica mu nije dala da ga bolje iskoristi. Coveku je mrsko da hoda sa jedne na drugu stranu terena tokom servis gema Karlitos deluje super, povreda je po svoj prilici proslost. Sledeci protivnik Duci, koji je sinic dobio Djerea. Edited February 24, 2023 by Serena
Serena Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 Kakav ritern ima ova Iga Coco se plasi da servira jer zna sta je posle toga ceka, narocito na drugi
Ras Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 (edited) 5 hours ago, Lancia said: Interesanto, na sajtu ATP-a rang lista pocinje mestom broj 2 Ovo se redovno dešava kada je Novak No 1. Što se tnjitera tiče, bilo je nekih objašnjenja prethodnih dana koja govore o dinamici ažuriranja tih sadržaja, bat.... Edited February 24, 2023 by Ras
Lancia Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 Just now, Ras said: Ovo se redovno dešava kada je Novak No 1. Što se tnjitera tiče, bilo je nekih objašnjenja prethodnih dana koja govore o dinamici ažuriranja tih sadržaja, bat.... Ne znam sta da mislim, nije me mrzelo da proverim, nakon sto neko rece to na tviteru. Prilicno jadno sve to izgleda, sport je u pitanju.
Serena Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 (edited) Gleda li neko Marej Lehecka? Skot je neunistiv Spasio je 5 mec lopti! Lehecka servirao za mec pri rezultatu 5 4 i Marej vratio brejk. Edited February 24, 2023 by Serena
Serena Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 I dobio ga Marej Kakva zavrsnica, kakav TB treceg seta.
Tinman Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 Meda dobio Aliasima u finalu protiv Mareja. Ja bi nešto voleo da Endi dobije
Serena Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 I ja, kao i Duci da dobije Alkaraza ali tesko da ce biti i jedno od ta dva.
Serena Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 Medvedev stize do 17. razlicite ATP titule, ni jedan turnir nije osvojio 2x. Marej je pruzio solidan otpor i ozbiljno ga namucio sa slajsevima, kolena su bila pod opasnim naporom. Buduci da je Medo dosta visok, bila je to prava taktika protiv njega, ali ipak fizicka sprema i izdrzljivost prevagnula na stranu Rusa. Kako su obojica dobri u defanzivi bilo je puno dugih poena, u stilu tamos vamos koji oduzimaju bas puno snage sto je dobro za sledeci turnirnir Izasao je zreb za Dubai, Novakov moguci protivnik u QF Marej a u polufinalu Medo. Ovaj Malek Jaziri ce da igra Dubai dozivotno
Serena Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 Krejcikova spustila na zemlju Svjontek Dobila ju je vec, prosle godine u Ostravi pred domacom publikom ali jedva u tri seta...Danas je islo lakse. Sesta titula za Krejcikovu, prva iz serije 1000. Predivna ceska skola tenisa izdominirala nad poljskim robotom I jos jedna zanimljivost, Krejcikova je 5 igracica u open eri koja je uspela na jednom turniru da nanize prve 3 igracice, Svjontek, Sabalenku (No2) i Pegulu (No3) Imala je i lepo aljince 4
Serena Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 Kakva zavrsnica meca u Riju! Alkaraz spasava BP potom servira ispod ruke 😯 publika zvizdi. Ne deluje mi bas odmorno obzurom da je preskocio pocetak sezone.
Lancia Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 7 minutes ago, Serena said: Kakva zavrsnica meca u Riju! Alkaraz spasava BP potom servira ispod ruke 😯 publika zvizdi. Ne deluje mi bas odmorno obzurom da je preskocio pocetak sezone. Pazi ti Norija, igra dobro i u blatu.
Recommended Posts