mlatko Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Niko nije mogao ovog momka bar da pita da li mu se svidja hotel????Možda su i novinari u istom pa se boje da ne postave to nezgodno pitanje u ovo dobaJesi popravila kablovsku?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 2 hours ago, mlatko said: Možda su i novinari u istom pa se boje da ne postave to nezgodno pitanje u ovo doba Jesi popravila kablovsku? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Kablovska se povratila još juče. 1
mlatko Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 (edited) 2 minutes ago, Arkadija said: Kablovska se povratila još juče. Super, idemo onda u (nove) pobede Nole opipava (svoje) snage i ne izgleda (jos) nabrijan. Brejknut Edited April 14, 2021 by mlatko
Arkadija Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 1 minute ago, mlatko said: Super, idemo onda u (nove) pobede Nole opipava (svoje) snage i ne izgleda (jos) nabrijan. Brejknut Od danas radim svaki dan, jer je proglašena Pobeda. Tako da tenis u ovo doba teško da mogu da gledam. Ček da vidim da li mogu da se nakačim na Eon.
mlatko Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Cekaj malo, Siner nije neki faktor na sljaci. To sto je odigrao srecno prosle godine u Rimu (zahvaljujuci WC-u) gde je pobedio Tsitsija i na RG Zvekija i to je to
Tsai Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 + najvise namucio nadala na rg od svih amatera prosle godine 1
Arkadija Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 (edited) Dobar je Siner, ali dobar je , za sada i Đoković, imajući u vidu da je pauzirao od Australije, a svi ostali su igrali sve u šesnaest. . Edited April 14, 2021 by Arkadija 1
mlatko Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 3 minutes ago, Tsai said: + najvise namucio nadala na rg od svih amatera prosle godine Da, malo (sam zaboravio to) odveo ga je u TB
Recommended Posts