Ros Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Just now, Max Morlock said: Naređao ih je za nedelju dana surovo i bez milosti. Btw. Koji će biti na listi sad posle ovog čišćenja? Sent 5. 1
Zli Gli Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Odgledao kraj slucajno na SK1 hrvatskoj varijanti jer sam naleteo na taj strim, krv ti jebem kako je smoren bio njihov komentator tih zadnjih 10ak minuta, jezivo Rud je vise zasluzio prvi set, pa ovo na kraju za mec loptu kao odlican poen, poen meca sigurno ali ne i turnira, bilo je dosta lepsih, itd itd... Kralj, kao da su mu pobili blizu rodbinu je zvucao.
Popular Post Arkadija Posted November 20, 2022 Popular Post Posted November 20, 2022 Od ekstradicionog pritvora do osvajanja ATP Finalsa 10 1
Tsai Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 2 minutes ago, Ros said: 5. Ako osvoji AO moze da bude prvi odmah posle , pod uslovom da Alcaraz ne igra zbog povrede
duda Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Just now, W.F.C. said: Koja sezona, koja godina! Totalno luda godina. 1
Popular Post Serena Posted November 20, 2022 Popular Post Posted November 20, 2022 Ovaj je za nasu dragu Jumanji 💔 15 9
Arkadija Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 1 minute ago, Zli Gli said: Odgledao kraj slucajno na SK1 hrvatskoj varijanti jer sam naleteo na taj strim, krv ti jebem kako je smoren bio njihov komentator tih zadnjih 10ak minuta, jezivo Rud je vise zasluzio prvi set, pa ovo na kraju za mec loptu kao odlican poen, poen meca sigurno ali ne i turnira, bilo je dosta lepsih, itd itd... Kralj, kao da su mu pobili blizu rodbinu je zvucao. To je meni fascinantno, ovde kada komentarišu Čoriča ili Čilića, pa i danas hrvatski dubl, uvek je sve u superlativima, samo što se otvoreno ne navija za bivšu braću, a tamo neki bednik ne može da smisli ovog našeg. 2
Tsai Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Samo Vimbldon da se racunao imao bi isti broj bodova ko Alcaraz 1 1
Ras Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 4 minutes ago, Ros said: 5. Kako 5? https://live-tennis.eu/en/atp-race
Ros Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 4 minutes ago, Ras said: Kako 5? https://live-tennis.eu/en/atp-race dotle smo dosli da meni ne veruješ??? 1
Ros Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 10 minutes ago, Zli Gli said: Odgledao kraj slucajno na SK1 hrvatskoj varijanti jer sam naleteo na taj strim, krv ti jebem kako je smoren bio njihov komentator tih zadnjih 10ak minuta, jezivo Rud je vise zasluzio prvi set, pa ovo na kraju za mec loptu kao odlican poen, poen meca sigurno ali ne i turnira, bilo je dosta lepsih, itd itd... Kralj, kao da su mu pobili blizu rodbinu je zvucao. ruud nije prešao 30 na novakov servis, jebote… 1
Ras Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Just now, Ros said: dotle smo dosli da meni ne veruješ??? Ima li šanse da dobaci do 4. za žreb za AO?
Recommended Posts