Arkadija Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Novak će da umre na ternu, šta mu se dogodilo?
Serena Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 5 minutes ago, Tsai said: dajte neki strim (na aerodromu sam) Sta ce ti, bolje da ne vidis kako izgleda
Serena Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Ovaj trofej sa zavrsnog lici na kafetieru Samo fali poklopac
Arkadija Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Novak izgleda kao da je na ivici smrti. Sad se malo popoljšao, ali opet. Prosto ne mogu da verujem da je to sve zbog jednog meča sa Medvedevim.
Serena Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Neki virus garant. Groznica. Zato ima potkosulju. A vidjala sam ga u prethodnim mecevima da duva u sake kako bi ih zagrejao. Drzi to njega vec par dana. Mozda ima i temperaturu al su ga nakljukali lekovima pa sta bog da. Mozda i uspe...
Tsai Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 nesto drugo je u pitanju... svakako ne obecava na duze staze
Tsai Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Just now, Serena said: Neki virus garant. Groznica. Zato ima potkosulju. A vidjala sam ga u prethodnim mecevima da duva u sake kako bi ih zagrejao. Drzi to njega vec par dana. Mozda ima i temperaturu al su ga nakljukali lekovima pa sta bog da. Mozda i uspe...
Ras Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Živnuo je, videćemo kako će dalje. Šteta za brejk prilike.
Zli Gli Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Tri brejk lopte nije iskoristio, ako udju u tb Rud je u psiholoskoj prednosti i nece da valja
Recommended Posts