April 12, 20214 yr 9 minutes ago, mlatko said: Kao i Bornu, pre njega Grigora, Goffana, Gulbisa i onog Verdaska Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Tako nešto, mada meni lično nikad nije bilo jasno to oko Gulbisa, jednostavno mi nije delovao kao neki poseban talenat...
April 12, 20214 yr Nije u elementu uopšte, a elementarne (ne)pogodnosti lagano iskorišćava Englez... mora Duci da "stane na loptu" a nema kadInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 12, 20214 yr Tako nešto, mada meni lično nikad nije bilo jasno to oko Gulbisa, jednostavno mi nije delovao kao neki poseban talenat...zbog bekenda... ko ga ima odma je novi N°1Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 13, 20214 yr 16 minutes ago, nahbar said: Kakvo je vreme danas u MC? hladno, ali izgleda bez kise
April 13, 20214 yr Jel će smeti da odstrane Rafu sa turnira, ili to pravilo ne važi za kralja šljake?
April 13, 20214 yr 11 minutes ago, Arkadija said: Jel će smeti da odstrane Rafu sa turnira, ili to pravilo ne važi za kralja šljake? Sad ce da trenira sa Rublevom, pa ce i njega da zarazi.
April 13, 20214 yr Bože, koliko je limitiran teniser ovaj Kecmanović. Ne mogu da se otmem utisku, da nije imao imućne roditelje (koji su ga poslali u Ameriku na tenisku akademiju), da li bi uopšte bio profesinalni teniser. Edited April 13, 20214 yr by Arkadija