red star forever Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Samo kada bi mogao još dva slema da izvuče pa onda kao hoće. 1
Serena Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 22 minutes ago, harper said: Ne verujem da ce ovo uopste imati uticaja na njegovu psihu, ako do sada nije naucio da ne nosi poraze sa sobom nikada i nece. Porazi se zauvek nose sa sobom, samo sto neki nauce da ih potisnu dublje, a neki tek tek pa im cesto isplivaju. Ovo je poraz od devetnarstogodisnjaka koji ga je nadigrao njegovom igrom i kojem je on tako reci pomogao da se ispili, pa jos na to kad se doda publika koja je gromoglasno i od srca navijala za klinca (ili protiv Novaka) to onda zna bas da zaboli... U zadnja tri meca nije bilo slanja srcadi ka tribinama, da ga nije zabolelo odradio bi to kao i prethodnih dana ali eto nije mogao...
duda Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Novak nije od juče. Klincu sve zasluge, već sam to i rekla, ali videli smo svi da je Novak ovaj meč ispustio iz svojih ruku i to nekoliko puta. I nije da on to ne zna. I nije mu prvi put. Srcad nikada nije ni trebalo da šalje, jebala ga srcad 1
Serena Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 25 minutes ago, dùda said: Srcad nikada nije ni trebalo da šalje, jebala ga srcad Ni meni se to ne dopada i svaki put me bilo blam kad ih salje dok nisam videla uzivo da su lepo primljena od publike. Novak je u ovom mecu imao samo 13 neiznudjenih gresaka, nije on ispustio mec vec mu Rune nije dozvolio da ga osvoji.
Time Crisis Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 1 minute ago, Serena said: Novak je u ovom mecu imao samo 13 neiznudjenih gresaka, nije on ispustio mec vec mu Rune nije dozvolio da ga osvoji. Brejk lopte su ga ukopale, imao ih je gomilu i promašivao gluposti, na jednu je ceo teren promašio i nije ga ni brejkovao. Malo i umor verovatno posle jučerašnjeg meča
Serena Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 (edited) Rune je otkazao ucesce na Next gen u Milanu, pojavice se na zavrsnom kao prva rezerva. Osvajaci Masters titula u 2022 Edited November 6, 2022 by Serena
Fakundo Sava Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 1 hour ago, Serena said: I jedan zavrsni i zlato na OI baš skromno nećemo valjda da tražimo i da se vakciniše 5
Midžeta Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 25 minutes ago, Fakundo Sava said: baš skromno nećemo valjda da tražimo i da se vakciniše Necemo preterivati
Serena Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 2 hours ago, Redoran said: Jesu li izvučene grupe za ATP Finals? U cetvrtak u 12 1 1
Serena Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Kazu da nece biti tv prenosa ni striminga sa izvlacenja Ja navijam da Novak bude u grupi sa Rudom, Rubljovim i Nadalom. Mada bi tako onda mogao sa Medom da se sretne u polufinalu (ako prodju grupe) a to mi se bas ne svidja jer mu onda za finale ne bi ostalo gasa.
Serena Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 (edited) Egzibicija u Dubaiju World Tennis League od 19 do 24.12 Edited November 7, 2022 by Serena
Zizou Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 Solidna motivacija da se ide na pobedu u svakom mecu.
Recommended Posts