Jumanji Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 Bice problema bome u Knezevini sa vremenskim (ne)prilikama, kisa i ladno nesto u kontinuitetu. A evo stize i kod nas isto.Noksi u sredu.
Lancia Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 (edited) 9 minutes ago, Ros said: u minhenu sneg Ono kad modovi troluju, kakve vi pivopije iz Bavarske imate veze s tenisom ¿ Edited April 12, 2021 by Lancia
Ros Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 3 minutes ago, Lancia said: Ono kad modovi troluju, kakve vi pivopije iz Bavarske imate veze s tenisom ¿ imamo atp turnir. a vi otocani?
Lancia Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 1 minute ago, Ros said: imamo atp turnir. a vi otocani? Jak turnir, koje kategorije, 125¿ Mi se bavimo samo intelektualnim sportovima, lucha canaria 2
Ros Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 41 minutes ago, Lancia said: Jak turnir, koje kategorije, 125¿ Mi se bavimo samo intelektualnim sportovima, lucha canaria to me ne iznenadjuje od otoka u bespucima oceana. daj sta das ATP250. malo li je na ovu krizu?
Malvo Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 (edited) Name more iconic duo than Francuzi i krov: na nekom pomocnom terenu imaju onaj krov na izvlacenje ili kako god. I Fokina i Minaur nastave i posle kise, igraju sigurno jedno pola sata. Kad odjednom, krenu da se bune - ispada da krov curi s jedne strane. Ne bas po terenu, ali definitivno sa strane i u uglu, gde igraci poneki put moraju da prodju. I pobune se njih dvojica i odose s terena Da im jednom palo na pamet da provere taj krov dok pada kisa, jok. Edited April 12, 2021 by Malvo
mlatko Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Evans nezgodan protivnik ali ovde mislim da u ovakvim uslovima Duci ima bolje izgledeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 (edited) Ispade i De Minotaur, i to od Fokine, čini mi se da će mlade nade samo to i ostati... Edited April 12, 2021 by Jeremija
mlatko Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Ispade i De Minotaur, i to od Fokine, čini mi se da će mlade nade samo to i ostati...Foka je godinu mlađi ali je kasnije ušao u ProInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Just now, mlatko said: Misliš obrnuto? Foka je samo godinu mlađi ali je kasnije ušao u Pro Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Pa, ne znam, njega nikada još niko nije zvao nekom velikom nadom, a De Minotaura, Augera, ili recimo Šapovalova, jeste.
mlatko Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Pa, ne znam, njega nikada još niko nije zvao nekom velikom nadom, a De Minotaura, Augera, ili recimo Šapovalova, jeste.Kao i Bornu, pre njega Grigora, Goffana, Gulbisa i onog VerdaskaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Jao, Duci, Duci! Pa ni protiv Evanasa ne može da odigra ceo meč bez ovakvih padova u igri.
Recommended Posts