April 11, 20214 yr 7 minutes ago, Jeremija said: Na engleskom se to zove reverse jinxing... Kad smo vec kod Engleza, al muceno navijaju za Zabara, prosto je neprijatno za slusanje.
April 11, 20214 yr Previše je hteo od sebe i svoje igre u 2. setu ali možda (nadam se) i zato što oseća da ima igru da pobedi mlađanog italijana. Problem je sad spustiti ga (opet) na zemlju, ali ima vremena.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 11, 20214 yr Nije uspeo da ga uhvati više, ali dobro... nek pobedi nekad i domaćin. Inače su vršnjaci i svaka čast obojiciInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 12, 20214 yr 2 minutes ago, Arkadija said: Kiša u Kneževini. Zajebva april, za sve pare. Fali ti a
April 12, 20214 yr 1 minute ago, Arkadija said: ne razumem 13 minutes ago, Arkadija said: Kiša u Kneževini. Zajebava april, za sve pare. popravio sam.
April 12, 20214 yr Ja sam mislila da je u pitanju neka super iniligentna igra rečima, npr kAša u Kneževini ili tako nešto, a ne greška u kucanju Edited April 12, 20214 yr by Arkadija
April 12, 20214 yr 4 minutes ago, Arkadija said: Ja sam mislila da je u pitanju neka super iniligentna igra rečima, npr kAša u Kneževini ili tako nešto, a ne greška u kucanju Tako to obicno bude kad precenjujes sagovornika Kad igra Dzole, btw?¿