May 12, 20222 yr 5 hours ago, Tsai said: Dobija Wawa sutra , proklet je H2H s kljakavim laganica. niti je grand slam, niti neko finale. dakle, mirno spavaj nano, sve je zakljucano
May 12, 20222 yr 1 hour ago, Lancia said: Kad se to desilo, da sad postoje Garin i Giron?¿ Ja sa mislio to je jedan teniser. a imas i gomilu garija. to su novosadski teniseri
May 12, 20222 yr On 14.4.2022. at 10:34, Profesionalac said: Alexander Bublik random retirement Posle Vike, sad i Bublik u epizodi "The ones who walk away from tennis court". Sreća teniseri imaju gomilu stvari na klupi, inače bi mogli da očekujemo da počnu da odlaze u sred poena sa terena. I još jedna
May 12, 20222 yr Ništa od njega ali dobro je odigrao i Janko.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 12, 20222 yr Mogo bi Nole da malo i napadne Stenov servis, a ne samo da mu vraća i to fino prijateljski i bez agresije.
May 12, 20222 yr utisak je da Novaka vise smara popodnevna senka nego li protivnik. ne bi me cudio da padne jedan krompircic u 2.setu, kad sunce zadje..