February 4, 20223 yr Taman je bio naucio da igra i na betonu i stabilizovao se i onda ova duga pauza, povrede, cuda. Steta bas, odlican igrac. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
February 4, 20223 yr Stvarno, šta je sa tim momkom? Jednom je ovde neko napisao da nije u pitanju samo povreda zgloba,već i borba sa depresijom. Da li je to tačno?
February 4, 20223 yr 1 hour ago, Arkadija said: Stvarno, šta je sa tim momkom? Jednom je ovde neko napisao da nije u pitanju samo povreda zgloba,već i borba sa depresijom. Da li je to tačno? U više navrata su se pojavljivale vesti, a mislim da je i sam Tim o tome govorio, tako da najverovatnije jeste depresija. Edit. Siner je otkazao Roterdam, a razlog je izgleda kovid. Edited February 4, 20223 yr by Ras
February 4, 20223 yr Izjavljivao je i da ga je situacija sa koronom sjebala, otezana putovanja i ostalo sto ide uz sve ovo. U svakom slucaju zelim mu brz povratak na tur. Skroz ok lik. Edited February 4, 20223 yr by W.F.C.
February 4, 20223 yr https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2022&mm=02&dd=04&nav_id=2100188 Quote Huan Martin del Potro se posle duge pauze konačno vraća tenisu. Woooooooooooohoooo \o/ Meni najomiljeniji teniser uz Novaka Well... sad s obzirom da je Novak gostovao kod you-know-koga, DelPo je mozda usamljen na toj listi
February 4, 20223 yr okej je delpo ali je malo dosadan za gledanje. forhend ko drvoseca i raspaljuj. vise mi thiem nedostaje, svestraniji i zanimljiviji igrac. mada ono polufinale vimbldona protiv delpa 2013. je jedan od najboljih meceva 2010ih
February 4, 20223 yr 17 minutes ago, Tsai said: okej je delpo ali je malo dosadan za gledanje. ti si dosadan! Edited February 4, 20223 yr by Have_Fun
February 4, 20223 yr Izgleda da se solidno preigrao sa onim pitanjem koje je postavio Kirjosu i Kokinakisu. Prvo onaj sudija, sad ovaj tvor... karma radi ubrzano ovih dana. Mogao bi i Tiley da popase neki nogobulj.
February 5, 20223 yr Krajinovic u 3 sa Bublikom u polufinalu Monpeljea. Navijajmo za Filipa, u finalu bi verovatno isao na Zvereva.