Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Lancia said:

@renne prati prave stvari girlchat.gif

Učim od majstora

Vrçi avatar

Posted

Da ostavim i ovde nešto zanimljivo na šta sam nabasao, jer će brzo da potone na Novakovom topiku.

U pitanju je veoma interesantan podcast Glena Grinvolda sa Tenisom Sandgrenom koji svesno propušta ovogodišnji Australian Open jer nije vakcinisan. Zanemarite antivakserizam i poslušajte priču koja počinje na 24:00, veoma je zanimljiva. Priča kako se proveo prošle godine kada je došao na turnir. U novembru 2020. preležao je Covid. Početkom januara 2021. leti u LA da se tamo ukrca na čarter za Melburn, pun američkih tenisera i osoblja. Uradio je PCR test za ulaz u Australiju i bukvalno dok je leteo u LA stiže mu... pozitivan nalaz. Dolazi u LA, pita šta da radi, osoblje Qatar Airwaysa mu kaže ne možeš tako u Australiju i on tu kreće da tvituje kakav je baksuz. Međutim cima neke ljude iz ATP, veze, ovo-ono, i u poslednji čas mu dozvoljavaju da se ukrca na let. Covid pozitivan. Ukrca se on i lupi još jedan tvit u fazonu yaaaaay, uspeli smo ipak da sredimo stvar, stižem Australijo. Par sati nakon poletanja otvori on ponovo telefon, a tamo hejt kakav u tri života nije video. Pola Australije mu došlo na lajnu da mu se krvi napije što će sve da ih zarazi. Kada je sleteo u Melburn, i lagano prošao čuveni Border Force pred kojim su svi jednaki, čekale su ga otprilike sve moguće TV ekipe, jedva se izvukao. Otišao je u obavezan karantin od 14 dana, odslužio 15, i eto.

• +1 2
Posted

Razmišljaj pozitivno, ostani negativan. Bar dok možeš

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

ok, ode djovak

prvo mesto moze da izgubi ako zverev ili medvedev osvoje AO

Posted

Moja prognoza ovako na početku: tipujem na Eru ZverevU, konačno skida njufer i dobija nekog iz top10 na grend slemu

• +1 1
Posted
6 hours ago, Filozof manijak said:

Moja prognoza ovako na početku: tipujem na Eru ZverevU, konačno skida njufer i dobija nekog iz top10 na grend slemu

Zverev ili Shapo

Medvedeva Kirgios dobija u drugom kolu u 5