Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted

Nece igrati, vreme je da Cicipas osvoji nesto, nazalost

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Posted

Ovo sa AO sada već evoluira u ozbiljan cirkus i skandal u najavi. Novak pa Novak, a kako stvari stoje imaće daleko ozbiljnije probleme da rešavaju od njegovog učešća.

Posted

Sam je kriv za svako razvlacenje po medijima, jbg

Posted

Ako mu popuste i naprave izuzetak, jadnici su samo takvi. 

On tera kurac ne znam kome, valjda sebi i svojim čakrama, a šta sa svojih desetina miliona navijača koji čekaju info da li će njihov čovek da se broi za rekordnu 21 titulu? Koga boli penis za njih/nas, on mora da ide jako i do samog kraja... Epski Smarač.

• +1 1
Posted
25 minutes ago, Mil@n said:

Ako mu popuste i naprave izuzetak, jadnici su samo takvi. 

On tera kurac ne znam kome, valjda sebi i svojim čakrama, a šta sa svojih desetina miliona navijača koji čekaju info da li će njihov čovek da se broi za rekordnu 21 titulu? Koga boli penis za njih/nas, on mora da ide jako i do samog kraja... Epski Smarač.

Pa evo..prosli su praznici..neka malo pociste kuce, stanove..mozda okrece neki pozuteo zid u gajbi, istresu tepih, prosetaju sa decom, izvedu supruznike..rade bilo sta nesto sa svojim jebenim vremenom i svojim jebenim zivotima..na primer.

Mislim..reci da se zajebavas, svega ti ?

• +1 2
Posted
5 minutes ago, SNARC said:

Pa evo..prosli su praznici..neka malo pociste kuce, stanove..mozda okrece neki pozuteo zid u gajbi, istresu tepih, prosetaju sa decom, izvedu supruznike..rade bilo sta nesto sa svojim jebenim vremenom i svojim jebenim zivotima..na primer.

Mislim..reci da se zajebavas, svega ti ?

Naravno da se ne zajebavam, imaš ljdue koji ga prate do fanatizma po celom svetu, celu karijeru se userava da ga ljudi zavole, svi znamo koliko je to bitno, on sam kaže koliko su bitni navijači i koliko mu je lakše da igra u tim uslovima, al eto nema problem da ih sve zajedno vuče za nos mesecima sa celim teniskim svetom hoće li gospodin igrati ili neće.

Posted

Ma na kraju krajeva me zabole dal ce igrari ili ne

Vise me boli to sto je antinaucna antivakserska kretencina koja u toku najvece medicinske krize za nasih zivota palamudi i sernja oko najociglednije moguce stvari.

Posted

Sreca pa na ovoj temi komentarisemo samo tenis sa sportskog aspekta, rezultati sa turnira i tako to a za sve ostalo ima jos jedna tema samo o njemu i jedna gde je cetnik sa reketom...

Zato, ako bude igrao - lec gou Nouvek! Ako ne, vamos svi osim Rafe i Medvedeva, i naravno Zvereva jer je vuna.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Posted

Duci ne bi nikoga dobio pa da mu od toga život zavisi

Posted

Duci ne bi dobio ni samog sebe.

Sent