TS-CS Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 (edited) Quote https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2021&mm=12&dd=07&nav_id=2069044 Sa Spanijom u grupi na Atp kupu. Vecina najboljih igraca najavilo da igra. ekipi se prikljucio Matej Sabanov, jedan od blizanaca, dok je Kecmanovic otpao. braca su skoro usli medju 100 na dubl listi, mogu da igraju slemove, pa da vidimo hoce li biti sta od njih Edited December 7, 2021 by TS-CS 1
W.F.C. Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Mozda je ideja da ga uigra sa Cacicem i da picimo isti dubl na duze staze, bar se nadam. 1
jimi Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Nadam se da necu biti pogresno shvacen ali podnaslov foruma bi mogao da bude skracen za deo posle nicka. Poenta ne samo da bi ostala nego bi bila i istaknutija. Ovako lici na citulje za ubivene kriminalce iz 90-ih. Primerenije bi bilo pinovati zakljucanu temu sa nekoliko recenica o tome ko i kakva osoba je bila Jumanji i zasto je teniski deo foruma posvecen njoj. Mogao bi Harper kao skriboman i ljubitelj tenisa da napise par recenica. Ovaj post moze i da se brise kad ga nadlezni procitaju. 1
renne Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Deda opet (19. put) izabran za najomiljenijeg igrača 1
mlatko Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Publika je merodavna za (svoj) ukus. Ona (koja) plaća.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Milošica Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 13 minutes ago, Tsai said: nadal propo, napadace samo sljaku svom snagom A i to je na tri seta jako upitno. Mislim da prvi put imamo sezonu gde su Novaku veće šanse da osvoji RG nego USO. 1
Tsai Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 cak su mu mozda vece sanse za RG nego za AO. klinci kidaju na betonu, na sljaci i travi su jos uvek kurac
Lancia Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Just now, Tsai said: cak su mu mozda vece sanse za RG nego za AO. klinci kidaju na betonu, na sljaci i travi su jos uvek kurac Nek se sprema za Vimbldon, ionako je rekao da mu je najveci rival oduvek bio Federer. 1
Milošica Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Pade mi i AO na pamet, ali hajde računam na njegovu auru tamo.
W.F.C. Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Dva ce da uzme a mozda i tri. Dva su dovoljna za 2022. Vratija se Sime, bice dobar Endi.
Tsai Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 Bik s majorke zadao kljakavom domaci iz elementarne logike: "Nisam ni za ni protiv vakcinacije, samo pratim šta govore ljudi koji su zaduženi za zdravlje. Ne pravim se da znam više od doktora, ako ljudi koji stvarno poznaju situaciju kažu da treba da se vakcinišemo zašto bih ja kreirao drugačije mišljenje?", rekao je Rafael Nadal. 3
Zli Gli Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 A kakvi su sad medicinski izuzeci u igri za AO? Video u Novostima vest. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Recommended Posts