mlatko Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Bravo Duci, ima on taj vibe. Kecman pobedio neugodnog šljakaša Monteira u Urugvaju, čudi me ipak da su toliko favorizovali brazilca i dali mu duplu kvotu. Stojanović uzela prvi Giorgi, ali ne da se italijanka, brejk u drugom Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Ma Danil ko Danil, smesno mi bilo kad prosipao onu vodu, pa brisao, u svakom slucaju krenuo u poslednji gem na Ducijev servis sa kaznenih 15:0Sam je kriv, prenervozan, bez publike, fokusa, izvlacio te neke bh pasinge iz pete, tj igrao vrlo riskantno, na ivici, ali nije mu se bas isplatilo. Imao i Duci nekolilo prelepih bh, nije se opustao. I tako.
Nikola77 Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 3 hours ago, Ras said: Video sam samo ovo na YT: kako se on kvalitetno zajebava ali najjači je prvi komentar na jutjubu: Just assume that he was drunk and nothing seems weird in this video anymore
iDemo Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 7 hours ago, Tsai said: igrace jer ce pokusati da obori dva rekorda koja ce mu mozda jedina preostati po penziji Fali mu i Rim, mozda mu se posreci pa uhvati i to... Mis'im danas/sutra/malo-sutra...
iDemo Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Nego, ne pratim - i Endi se malo vratio, ne? 7:5, 6:2 protiv Rublev-a...
Cash Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 6 hours ago, Arkadija said: Večeras Duci protiv Borne oko pola osam. Ocekujem 1 kvalitetan raspad 1 Borne.
Jumanji Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Strasno koliko Dusan nema konstantnost i to protiv brata koji po istom poznat... mehhh
Arkadija Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Jbt, ovi naši teniseri sem Novaka, su psihološki patuljci. Kecmanović ne može poen, a ne gem, da osvoji protiv Švarcmana. Pri tom, Dijego uopšte nije u nekoj ubitačnoj formi.
Recommended Posts