Tsai Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Moze jedno pitanje dok ubijamo vreme do IW Da li biste zamenili ishode finala Vimbldona 2019 i US opena 2021?
Tsai Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 i ja ne bih, ono je bilo epski bas, mada, kalendarski slem..
Arkadija Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 2 hours ago, Tsai said: Moze jedno pitanje dok ubijamo vreme do IW Da li biste zamenili ishode finala Vimbldona 2019 i US opena 2021? Nikada
mlatko Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Moze jedno pitanje dok ubijamo vreme do IW Da li biste zamenili ishode finala Vimbldona 2019 i US opena 2021?Ja bi, da je sve drugo ostalo isto sad bi bili na 21-20-20 i perspektivnom 2022 za Noleta. Možda bi izjednačio tek na W pored ovih klinaca ali tim bolje, Nadal ima šanse duzme RG... Kalendarski bi uterao strahopoštovanje svima u kosti. šbbkbbAli sa druge strane možda bi se i Nole izduvao (na par godina) Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ros Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 2 hours ago, Tsai said: i ja ne bih, ono je bilo epski bas, mada, kalendarski slem.. ali rodja na 21
Tsai Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 rodja na 21 al ovaj na 20 nakon kalendarskog slema. pojeo bi ga u 2022.
1n54jd3r Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Hell no...ko zna kakav bi zamajac dala dedi ta titula...tu bi se vec zacementirao kao GOAT 2
Mil@n Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Tu je praktično Federeru završio karijeru, kakva crna zamena. 7
Milošica Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 I ja sam od onih što ne bi menjali. Ako ništa drugo, zbog mog psihopatskog smeha kada se pojavilo 8-8 na ekranu.
Tsai Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 54 minutes ago, 1n54jd3r said: Hell no...ko zna kakav bi zamajac dala dedi ta titula...tu bi se vec zacementirao kao GOAT kazem da sve drugo ostane isto, znaci nikakav zamajac, svi ostali rezultati su isti, kljakavi oborio broj nedelja i sve ostalo, samo ta dva meca drugaciji ishod da imaju
W.F.C. Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 To W2019 i Rg2021 je oteralo obojicu rivala u penziju, ne bih menjao. Svakako da Nole skuplja snagu za jos nekoliko Gs i da ce ih najverovatnije uzeti. Dominacija na AO nije samo sto mu odgovara podloga nego je jasno da se najbolje od svih sprema za novu sezonu, bez kalkulacija. Tako da... 💪
nisam ja Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 ja bi menjao us21 za us 21, al osvojen. to mi je nekako najpedantnije. 1
Popular Post Marvin (Paranoid Android) Posted October 2, 2021 Popular Post Posted October 2, 2021 Zamajac-šmamajac, Rođa na 21, tamte-ovamte, ma meni je sve to na stranu, uzeo mu je titulu ispred nosa, njegov, Federerov voljeni Vimbldon, na kom je nosio one kretenske sakoe i pantalone prilikom pobede, najvoljeniji igrač londonske publike ikad, da je Federer igrao finale protiv princeze Dajane, publika bi zviždala Dajani i vikala joj da legne nazad u grob, znači tu publiku kad je ućutkao nakon dve meč lopte, one kretene ispred kamere koji su skakali sa raširenim rukama na svaki Federerov poen i bili nadomak kolektivnog svrša, pet setova sa kljakavom igrom i dve meč lopte na Federerov servis, i Najveća Priča Ikad Ispričana, da Federer sa 38 godina ponovo osvoji svoj najveći turnir, pa jbt niko ne bi mogao živeti od teniskih vesti naredne dve godine, svi bi pričali "Da da, sjajan je Novak, ali da li je uzeo Vimbldon sa 38 protiv prvog igrača sveta...", i to bi bila deveta titula i bla bla. Ali samo ta kretenska mentalna snaga da gleda u dve meč lopte i razgoropađenu publiku sa onim ironičnim osmehom, i da ode sve u peti set i taj brejk, i najduže finale ikad, i kad ga je uzeo nema ni skoka, nema ni uzvika jes, nema ni pesnica u vazduhu, ma jok, prošetao se do mreže gledajući "Jebo sam vam mamu sad" oko sebe, rukovanje, i malo gric gric trave. Nek oprosti istorija i zlatni slem, ne može finale sa Medvedovim da bude bolje od toga. I ona naravno Spoiler Ne dam to nikad, za bilo šta. 11 4 1 3
Recommended Posts