Jump to content

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

Pa igrace on Dudi Sela, Davidovich Fokina i Dushan Vemic. Ko ce bre da se cima u majami pa na sljaku

• Replies 8.2k
  • Views 435k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Par komentara od onog sto sam uspeo da vidim dok mi je srce preskakalo kao Havijer Sotomajor na repeat-u.   Da mi je neko rekao da je Novak u stanju da izvuce ovakav tenis iz sebe u 37. godi

• Max Morlock
    Max Morlock

Kakav meč...   Pičkarao sudiju - check Pičkarao publiku - check Pičkarao svoj box - check Promašio smečeve - check Duvao u loptu - check Pijukom na nejač - check

Posted Images

Nadal otkazo Rotedam, Vd moze do 2. mesta ako udje u finale

Pa kad ne može da pomogne ortaću, što da se cima

Libo ga djale, nemoj tako.

On 25. 2. 2021. at 16:44, Lancia said:
Libo ga djole....

:fantom:

Sent from my SM-N950F using

Niko više ne prati tenis :)

Biće zanimljivo, pre svega zbog žreba za najveće turnire, koje će pozicije na ATP listi zauzimati ključni igrači. Medvedevu je već u Roterdamu drugo mesto na dohvat ruke.

On 27. 2. 2021. at 8:27, Ras said:

Niko više ne prati tenis :)

Jbg, bacila juče pogled na atp monpelje, davidovič fokina i gerasimov stoje na sredini osnovne linije i tako udaraju lopticu, jedan gem, drugi gem, pa sam odustala.

Dosta je bilo uzbuđenja! Tihovanje dok se ne zahukta sve pred RG i krene loženje (ne isključujem sebe) da Novak može još jednom da osvoji.

Sranje je sto ako Medvedev bude drugi ne moze da se desi da Nadal i Tim igraju pre finala na RG

:lolol:

Bilo bi idealno da Federer osvoji Vimbldon i povuče se

Prošao voz još 2017....

On 27. 2. 2021. at 14:15, Max Morlock said:

Prošao voz još 2017....

Cuti, neka ga, dobar je da na ime cisti ove nakurcene klince iz zreba. A kad dodje u finale protiv Novaka, zna se - tanjirce.

Ma samo voz za WimbEldon + povlačenje, ali I'm all in za W. finale i odlazak u suzama [emoji41]

On 27. 2. 2021. at 14:33, Max Morlock said:

Ma samo voz za WimbEldon + povlačenje, ali I'm all in za W. finale i odlazak u suzama emoji41.png

On Novaka moze da dobije u zavrsnici Vimbldona samo ako neko iz publike gadja Novaka projektilom velike eksplozivnosti. Kad ga nije dobio 2019. sa 40 vinera vise onda nece nikad.

Ko je izjavio ovu budalastinu?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk