February 5, 20214 yr čitam pola sata jer mi ova skače u periferiji. hvala ti, moj astigmatizam je upravo narastao.
February 5, 20214 yr 14 minutes ago, nisam ja said: čitam pola sata jer mi ova skače u periferiji. hvala ti, moj astigmatizam je upravo narastao. Probaj terapiju muzikom, meni pomaže u svim stresnim situacijama. Spoiler
February 5, 20214 yr 7 minutes ago, nisam ja said: nisi promašio topic jer mi pogled šeta levo desno. Probaj da se fokusiraš na mladeže.
February 6, 20214 yr Author Mislim da ne mozemo jos da se radujemo, jer teoretski Nadal moze da igra nesto odmah posle AO, recimo Monpelje [emoji854] pored Roterdama. Nece on to da igra, ali matematicki nije Novak jos siguran.
February 20, 20214 yr Kecmanović poput Don Kihota. Umesto vetrenjača, u boj protiv stolica linijskih sudija! Nalbandijan u njegovom timu: https://rs.n1info.com/sport-klub/tenis/nekada-treci-teniser-sveta-u-kecmanovicevom-timu/
February 23, 20214 yr novak ima kucu u majamiju. mozda da nesto usicari bez velike muke. ako se oporavi
February 23, 20214 yr 1 hour ago, Tsai said: eto taman deda nesto d'uzme Deda posle godinu dana neigranja tenisa, odmah da mazne masters????