nisam ja Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 čitam pola sata jer mi ova skače u periferiji. hvala ti, moj astigmatizam je upravo narastao.
Ras Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 14 minutes ago, nisam ja said: čitam pola sata jer mi ova skače u periferiji. hvala ti, moj astigmatizam je upravo narastao. Probaj terapiju muzikom, meni pomaže u svim stresnim situacijama. Spoiler
nisam ja Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 nisi promašio topic jer mi pogled šeta levo desno.
Ras Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 7 minutes ago, nisam ja said: nisi promašio topic jer mi pogled šeta levo desno. Probaj da se fokusiraš na mladeže.
Jumanji Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 Mislim da ne mozemo jos da se radujemo, jer teoretski Nadal moze da igra nesto odmah posle AO, recimo Monpelje [emoji854] pored Roterdama. Nece on to da igra, ali matematicki nije Novak jos siguran.
Ras Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Kecmanović poput Don Kihota. Umesto vetrenjača, u boj protiv stolica linijskih sudija! Nalbandijan u njegovom timu: https://rs.n1info.com/sport-klub/tenis/nekada-treci-teniser-sveta-u-kecmanovicevom-timu/
Ros Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 novak ima kucu u majamiju. mozda da nesto usicari bez velike muke. ako se oporavi
Arkadija Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 1 hour ago, Tsai said: eto taman deda nesto d'uzme Deda posle godinu dana neigranja tenisa, odmah da mazne masters????
Recommended Posts