Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

38 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Malopre sam isao, bez poziva, od dolaska do izlaska iz zgrade 30 minuta. Organizacija odlicna, ljudi ljubazni, idite i ne cekajte da se pojavi ona koju ste odabralo, ko zna dal ce uopste doci. 

Nek nabave bar ljudima koje vracaju s kineza one vakcine koje (po njima) smeju da prime. 

Edited by InvisibleLight

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Nisam siguran da je to do kineza ili generalno zentaju. 

dal da zapucam ja u prestonicu da se cipujem? 

Zapucaj, ali ja ne verujem kakva ste selendra, pa kod mene dole ima vakcina. 

Ja ću svakako zaobići i rusku i kinesku vakcinu, i sačekaću bilo koju od zapadnih vakcina. Za više od 10 godina rada u farmaceutskoj industriji mislim da sam stekao sasvim dobar uvid u način rada i kvalitet, kako zapadnih farmaceutskih kuća, tako i onih iz Kine i Rusije, u vezi svih koraka važnih u farmacutskoj proizvodnji - od kvaliteta aktivnih i pomoćnih supstanci i pakovanja, preko načina obuke zaposlenih i ulaganja u tehnologiju proizvodnje, do nivoa poštovanja GMP, GDP i GCP protokola od strane jednih i drugih, i otuda takav stav. Za Ruse sam iznenađen da su uopšte uspeli da proizvedu bilo šta (OK, možda su se popravili u poslednjih 5-6 godina, od kada ne pratim tako detaljno, ali sumnjam), a za Kineze nisam iznenađen, ali mogu samo da pretpostavim kakve su sve prečice i komporomisi pravljeni da bi se ta vakcina izbacila. Zato neka hvala.   

Ok, to je tvoja odluka, ali ja bih ipak slusao strucnjake iz te oblasti. Svi kazu da je vakcina ok i to je dovoljno, zaista nema potrebe unositi dodatnu sumnju kod vec potpuno sludjenog naroda. 

53 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Malopre sam isao, bez poziva, od dolaska do izlaska iz zgrade 30 minuta. Organizacija odlicna, ljudi ljubazni, idite i ne cekajte da se pojavi ona koju ste odabralo, ko zna dal ce uopste doci. 

Kinez isto mora dva puta da se cijepi? Druga nakon 14 dana? Jel sam brojis i ides isto ovako na prepad, ili ti daju neki termin, nesto?

caletu rekli za 20 dana. 

1 minute ago, goofs said:

Kinez isto mora dva puta da se cijepi? Druga nakon 14 dana? Jel sam brojis i ides isto ovako na prepad, ili ti daju neki termin, nesto?

Nisam pitao ali mislim da oni zovu. 

1 minute ago, goofs said:

Kinez je za 28 dana druga tura, bar su tako rekli ženinoj koleginici juče na sajmu

Izasao mi sponsored sputnik ig nalog pa zapratila

Jel ovo nije malo malo igg? 😃Screenshot_20210121-174928_Instagram.thumb.jpg.497a6ea724860731cec346bc1b2bc64f.jpg

I mene malo brine nadasve poznata kontrola kvaliteta kod kineza.

Ali sve komplet je ovo na brzinu i niko ne može da garantuje ništa. Zato jedva čekam da uradim test za... koje ono beše vreme za puno formiranje at? 

Znači biće uskoro jasnije pa ko se zenta neka sačeka još malo... 

4 hours ago, Kampokei said:

Zna li se nesto o efikasnosti kineske vakcine protiv engleskog virusa? Makar na nivou pretpostavke?

Ana Gligić je rekla da kod kineza postoji najveća šansa da pokrije i nove mutacije jer je napravljena na celoj sekvenci mrtvog virusa, a ne nad nekim delovima sekvence virusa kao ostale vakcine.

4 minutes ago, Joe D said:

caletu rekli za 20 dana. 

Meni na sajmu rekli: druga doza za 3-4 nedelje. Oni zovu.

Inače, punkt na sajmu radi od 9 do 16  (tako piše na papiru na ulazu). Ja ušao malo pre 16, nisam primetio da li je zaista fajront u 16.

Otvorite temu VAKCINISANI PPP pa pisite ko se kad i gde vakcinisao, kako se osecate i sl

Background Picker
Customize Layout