Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pre sat vremena sam refajzerovan, rekli mi da 24 sata izbegavam alkohol... Vidim da svima to govore, prošli put nisu pominjali, verovatno svi pitaju zbog praznika :)

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

meni nisu nista rekli, al sam cuo od buraza, pa sam trazio po netu, i vele da ne postoji zasad poznata veza izmedju alkohola i stvaranja antitela.

vele, za muskarca dva za zene jedno pice je dozvoljeno :)

Ni meni* :(, a ja sam popila svoje 1™ dozvoljeno nakon prve doze, valjda neće ništa zeznuti, računaću ga u troškove reprezentacije. 

*verovatno su bili uvereni da se podrazumeva i da nisi retardiran i da ne mora da se naglašava :( 

jedna krigla rakije moze

dve

jedna krigla rakije moze
Koliko je to malih piva?

.... Shiit has hit the fan!

48 minutes ago, Taihoskopija said:

Ni meni* :(, a ja sam popila svoje 1™ dozvoljeno nakon prve doze

Dozvoljeno na svakih 24 sata ili ukupno za 21 dan između dve doze?

Još 20 sati i 30 minuta... :)

Evo nešto na tu temu:

https://www.healthline.com/health-news/how-alcohol-may-affect-your-response-to-the-covid-19-vaccine

“Moderate drinkers tend to show better antibody production and cytotoxic (CD8) T cell responses,” Thompson said. “In addition, moderate alcohol consumption may increase the amount of antiviral cytokines, or small chemical messengers that help to coordinate the immune response.”

• Author

Moderate... Jbg :(

59 minutes ago, Frank Pembleton said:

Koliko je to malih piva?

.... Shiit has hit the fan!

kako to mislis 'malo pivo'?

malo, zidarac. ne misli valjda na dvolitarku

glavogled je jednom sam popio 3 dvolitre na plaji, true story :fantom:

Ali Valjevsko zidarac.

Bečejski crnac.

RIP :(

4 hours ago, Taihoskopija said:

Ni meni* :(, a ja sam popila svoje 1™ dozvoljeno nakon prve doze, valjda neće ništa zeznuti, računaću ga u troškove reprezentacije. 

*verovatno su bili uvereni da se podrazumeva i da nisi retardiran i da ne mora da se naglašava :( 

i_can_do_that_hold_my_beer_12.gif
Background Picker
Customize Layout