Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Deblji svakako jesu rizičniji, al prosečan Srbin srednjih godina ima BMI preko 30.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Zato sto je 80kg "idealna" tezina za nekog ko ima 190cm visine. Zato neko sa 100kg je po BMI "rizican" a realno to sasvim OK.

Rezultat: Prekomerna telesna masa
BMI: 27.7 kg/m2
Idealna težina: 80 kg

taj BMI (odnodno opseg) ne bi trebalo da važi za ljude koji treniraju i imaju veću mišićnu masu

Apsolutno, evo sad sam izračunao svoj bmi na 180 I skoro 100kg, preko 30....a sala ostalo još jako malo.

31 minutes ago, Filozof manijak said:

taj BMI (odnodno opseg) ne bi trebalo da važi za ljude koji treniraju i imaju veću mišićnu masu

za njih vazi obim struka, odnosno kolika im je stomacina.

Ja sam upravo 181 i 99 ali nemam misice. Mislim ne treba lomiti glavu ako su vec tako odlucili imali su sigurno kakav takav razlog.

Ja sam 180 i 106kg a nemam misice uopste, barem ne da se vide

Jedan od razloga zasto sam jedva docekao vakcinu (inace do pre dva meseca godinama bio na 112-114kg)

ja imam 181.5 :fantom: 

obim pet.

13 minutes ago, Caligula said:

Ja sam 180 i 106kg

Kada smo se poslednji put videli na zemunskoj pijaci, ove brojke su bile obrnute... :heart:

1 hour ago, spina said:

Apsolutno, evo sad sam izračunao svoj bmi na 180 I skoro 100kg, preko 30....a sala ostalo još jako malo.

Kako i gde se to izracunava, bas me zanima?

Bez zezanja.

23 minutes ago, Caligula said:

Ja sam 180 i 106kg a nemam misice uopste, barem ne da se vide

Jedan od razloga zasto sam jedva docekao vakcinu (inace do pre dva meseca godinama bio na 112-114kg)

ah pa ti si samo elegantno popunjen :happy:

- ima i kod nas da se opredele ljudi za gojaznost kao faktor rizika ali tek ako je bmi > 40, što na 1,8 m visine iznosi 130 kg :D

@mlatko Hvala! 22.2 x :D 

sad sam malo doterao brojke za bmi da dodjem do 30,0 i odmah prelaz sa normalni prioriet (4) na povecani prioritet (3)

ja sam 'ladno zaboravio da unesem BMI pri prijavi. :ziga:

Edited by Ros

47 minutes ago, nisam ja said:

ja imam 181.5 :fantom: 

obim pet.

Tanko.

Background Picker
Customize Layout