Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pa kći mire alečković je izvesna neda nikolić novinarka tv revije i ex supruga miše vasića iz nedeljnika vreme

nisam ni ja bio siguran za ovu da je cerka mire aleckovic, iako je prezime retko a i lici na miru. onda sam proverio na netu

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Sladokusci mogu da na Bichute-u nađu intervju Mile Alečković na engleskom i francuskom. Najkraće, ona misli da smo učesnici Milgramovog eksperimenta.

1 hour ago, morgana said:

a šta, ona je članica udruženja dijaspore, iz bgd :D dijaspora u dijaspori, takoreći.

dijasporski inception.

1 hour ago, francuski sobar said:

A mnogo lepa žena. I Nestor isto lep čovek.

Pametnom ... aj ti sad budi pametan. :blink:

pa, ono, pre je za “aj ti sad budi lep”...

inače, i ja mislim da prvo treba privesti nestora i danicu grujičić za bulažnjenje u vezi sa koronom. stojkovićka nije bila na naci frekvi, čini mi se.

Edited by pt 2.0

@Plajvi Sta je napisala Slavica, please. Ne posedujem FB.  Moze u spojler ako je skaradno :s_d:

2 minutes ago, Moonwalker said:

@Plajvi Sta je napisala Slavica, please. Ne posedujem FB.  Moze u spojler ako je skaradno :s_d:

Nije nista napisala, nego jedna zena napisala afirmativni komentar o vakcinaciji i opalila skrinsot, a post ispod nje neka Slavica, odseceno je sa slike i samo to se vidi, ali je svejedno smesno. Uvek se nadje gde treba. :laugh:

2 minutes ago, Plajvi said:

Nije nista napisala, nego jedna zena napisala afirmativni komentar o vakcinaciji i opalila skrinsot, a post ispod nje neka Slavica, odseceno je sa slike i samo to se vidi, ali je svejedno smesno. Uvek se nadje gde treba. :laugh:

Sam post sam videla, ali nisam shvatila da je Slavicin komentar isecen :thumbsup:.

Ekipa se skupila u znak protesta protiv privodjenja dr Jovane i preko Terazija izlazi ka Skupštini....

Kakva zavrzlama, aj me uputite ko je tu genuine lud u antivax/mask, patrijota suverenista i sl smislu ko glumi desnicu

Jel su svi mice vacici i nogoi?

Preko par scary fb likova povezanih s onim proslim protestom nailazim na mrezu organizacija i gurua za koje ne znam jel su projekat il autenticni ludaci i/ili nacosi

Fascinira me npr ona grupa /pokret protiv migranata, jel su sad i te patrolne sapice neciji projekat, deluju mocno, svaka objava po 3k lajkova

• Popular Post

Komentat na sajtu jovanine organizacije

20210401_201200.thumb.jpg.8c9587c5944798c8489f25a53a02ffee.jpg

:lolol:

Ovaj istoričar (Dejan Petrov...) mora da poradi na svojoj kondiciji

@zmanic isto i ja malopre komentarišem ortaku dok smo slušali... dejan petar mora prvo da osvoji kondiciju, pa slobodu... :lolol:

@InvisibleLight dobro, ovo se neko očigledno zajebava... 

Just now, pt 2.0 said:

@zmanic isto i ja malopre komentarišem ortaku dok smo slušali... dejan petar mora prvo da osvoji kondiciju, pa slobodu... :lolol:

@InvisibleLight dobro, ovo se neko očigledno zajebava... 

Pa naravno, zato sam i prenela:) 

Background Picker
Customize Layout