Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

A što joj pretresaju stan? Šta 1 antivakser može da čuva u šteku u stanu? Antivakserski oltar za ritualno žrtvovanje cijepljenih?

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

12 minutes ago, renne said:

Dize Vucic rejting svojoj fejk opoziciji.

Pored uobičajenog repertoara, ovo je okačila pre 9 dana.

Edited by vememah

daj dajžest jebote 😂

Nisam gledao.

pa gleda li iko??? :rolf:

kako ja da rutinski ne gledam kad niko ne gleda? :dry:

sent from bubamoto

ma ovo je cist marketing za nekog koga kontrolisu a trenutno ima proizvod na trzistu na kome ima puno kupaca ali ni ponuda ( tj broj antivakserskih budala) nije mali.

Ovako Jovana koja je i na izborima pokazala da je 1/1 SNS igrac, dobija legitimitet u ocima ravnozemljasa, teoreticara zavere i sl. a sigurno nece ugristi ruku koja je stvorila i obilno hrani...

34 minutes ago, gospa buba said:

pa gleda li iko??? :rolf:

kako ja da rutinski ne gledam kad niko ne gleda? :dry:

Višekruna je na svoj FB nalog okačio klip u kome tvrdi da je Cvijana ubila BIA po nalogu Vučića, pretpostavljam da je razgovor sa Jovanom na tu temu.

https://www.facebook.com/djordje.visekruna.98/posts/485998872539438?__cft__[0]=AZUK3nGVlg9VLe-TF17ycCYh-mtwd_TdFdVKKP-rVCOfozN0DUYutZeZ76-YuARX0RRgOxwz0YdigrEV_IBW-eEicoeEixQR64xB39dapMowDBkxAP3LLYvahT2goExAOgDf38BmvnUM0aP7DALTjCf0&__tn__=%2CO%2CP-R

Takođe je malopre okačio i ove objave.

Trebalo im je 6 dana da izmisle razlog hapsenja, tako je bilo sa svima sa kojima se Cvijan sastajao pre ubistva, svi su uhapseni odmah jer su mu dali podrsku i drzani godina u zatvoru nevini, niko od "opozicije" nije reagovao..

Lazna vest u svim BIA medijima je da hapsenje dr Jovane ima veze sa stavovima o vakcinama, Cvijan je razlog i otvaranje facebook kanala za intervju sa mnom o ubistvu Cvijana.

https://www.facebook.com/djordje.visekruna.98

Edited by vememah

dr jovana nije antivaxerka, već je za pravo na izbor :happy: kapirate li razliku

- ovo je klasično zastrašivanje kako bi zatvorila usta dok ne prođe vakcinacija, pre mesec dana su je zvali na razgovor u mup, to nije upalilo pa su sada poslali policiju da je malo pretresaju, ne misle da će nešto naći, to je slanje poruke

- a kada za par meseci krene kampanja čipovanja dece možda će morati da je i privedu, na jedno mesec dana, da ne širi frku i paniku :D

• Popular Post

89979A0C-4C1A-48DA-8E01-0A1F976F892E.jpeg.6e86f65345fc79a338516c73babf471e.jpeg

Sedam dana posle revaksa Fajzerom. Znam da ovi rezultati nisu omiljeni na topiku, ali lakše se diše def. :D

edit

izgleda da su je priveli ako nije prvoaprilska šala :happy:

Vanredna vest: Privedena Jovana Stojković - SRBIN.info na licu mesta!

• Popular Post

Sinofarm
Tačno 21 dan kasnije
0cee41a8151866327dd96661ba16ba84.jpg

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Ti bi vec trebalo da pricas kineski pomalo..

Da li drzava ima neki mehanizam gde gdjici Stojkovic i Nestoru moze da oduzme privremeno doktorsku titulu?

1 minute ago, Kundera said:

Da li drzava ima neki mehanizam gde gdjici Stojkovic i Nestoru moze da oduzme privremeno doktorsku titulu?

Sto da im uzme kad za nju rade? Ti mislis da su oni frilenseri :D?

Background Picker
Customize Layout