Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, Tihajeza said:

Jel dobio neko poziv za vakcinaciju istog dana kad se prijavio?

Ako si ti, onda držiš forumski rekord :D

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Mamin muž se vakcinisao u distriktu kao zdravstveni radnik, konačno su i tamo započeli sve.
Sad sam miran, mogu da spavam

6 minutes ago, dùda said:

Ako si ti, onda držiš forumski rekord :D

Ja verovatno drzim rekord ali onaj drugi, mene su zvali posle 2 i po meseca.

51 minutes ago, Tihajeza said:

Jel dobio neko poziv za vakcinaciju istog dana kad se prijavio?

Dobili su moji roditelji istoga dana pre 3 nedelje da idu sutradan, samo kada su otišli na sajam bila velika gužva pa se vratili pošto su u godinama. Ponovo se prijavili pre 10 dana za kineza ali još ništa.

1 hour ago, renne said:

Mamin muž se vakcinisao u distriktu kao zdravstveni radnik, konačno su i tamo započeli sve.
Sad sam miran, mogu da spavam

Tek sad vakcinisan??

Edited by Caligula

14 minutes ago, arkonada said:

Dobili su moji roditelji istoga dana pre 3 nedelje da idu sutradan, samo kada su otišli na sajam bila velika gužva pa se vratili pošto su u godinama. Ponovo se prijavili pre 10 dana za kineza ali još ništa.

Znam za gotovo identičan slučaj. Odustali, predomislili se pre tri nedelje i još uvek čekaju kinesku vakcinu. Oboje rizični. Beograd.

3 minutes ago, Caligula said:

Tek sad vakcinisan??

Da, tek sada

25 minutes ago, arkonada said:

Ne treba ponovo da se prijave za vakcinaciju, vec za "Propušten termin za vakcinaciju".

Tako sam i ja cekao i cekao.... , dok nisam popunio ovo drugo, zvali me sutradan.

Ma oni se preko telefona prijavili starinski, nisu hteli da ih prijavim preko euprave. 

Sačekaću da stigne ovih dana ova nova isporuka kineza pa ako ih ne zovu onda ih prijavljujem ovako. 

2 hours ago, Malkmus said:

Nova epizoda lud zbunjenog posvećena alergičarima, pre svega penicilinskim. Zelić predlaže Sputnjik i kinesku

https://rs.n1info.com/vesti/koje-vakcine-protiv-kovida-19-smeju-da-prime-osobe-alergicne-na-penicilin/

Kad se otvori link, piše da dr Zelić ne predlaže Sputnjik i kinesku, već da se alergični na penicilin uzdrže od vakcinacije ovim vakcinama.

@Malkmus, nemo' se ljutiš, ali ti si izgleda zbunjen :).

Kuku, dobro što si me ispravio.

E. Ili ispravila.

Edited by Malkmus

• Popular Post
3 minutes ago, Malkmus said:

Kuku, dobro što si me ispravio.

E. Ili ispravila.

Što bi rek'o B. L., fala ti što se obraćaš i meni i ženi u meni.

Edited by stray cat

• Popular Post

Gospodja, 3 nedelje od revakcine kinezom

Screenshot 2021-03-31 at 22.55.05.png

вид госпоју! :kralj:

Background Picker
Customize Layout