Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Popular Post

Bliski rodjak, 84godine,  zarazen 33.  dan nakon revakcinacije kinezom.  Znamo pouzano kako i gde se zarazio.  Za sada temp jedno vece,  niska 37 sa nesto.  Svi ostali nalazi ok,  potvrdjen da je pozitivan.  Danas sesti dan,  stanje stabilno dobro,   pratimo i brojimo dane.  Ako ovako ostane spasila ga vakcina 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

24 minutes ago, ronin said:

Prestani ti da podržvaš naciste jebiga...

Престани да себе лажеш да је пар мојих културних похвала на рачун геј премијерке довољан разлог за ову болештину коју пишеш. 

Edited by Duhovnost, ljubav i med

• Popular Post

ne znam jel 300 pacijenata ist znaci al opet nada:

Pilot-istraživanje: Nijedan revakcinisani pacijent nije umro, mali broj njih završi u bolnici

U Kliničko-bolničkom centru "Bežanijska kosa" dosad nije umro nijedan pacijent koji je revakcinisan, pokazalo je pilot-istraživanje koje je do sada obuhvatilo 300 pacijenata.
Među umrlima su isključivo pacijenti koji nisu primili vakcinu, navodi za Blic dr Marija Zdravković, direktorka ove zdravstvene ustanove.

"Revakcinisani hronični bolesnici ili nisu razvili tešku kliničku sliku ili su se, ako je došlo do razvoja bolesti, vrlo brzo oporavili. Niko nije završio na respiratoru", kaže dr Zdravković.

Inače, mali broj revakcinisanih uopšte završi u bolnici, a ako lekari procene da je potrebna hospitalizacija, to je uglavnom zbog drugih hroničnih oboljenja.

"Imamo četvoro pacijenata koji su revakcinisani pre šest nedelja. Svi imaju preko 70 godina, niko nema zapaljenje pluća, a zadržali smo ih samo zbog hroničnih bolesti koje imaju", objašnjava za Blic dr Zdravković.

ајде неко макар :hail:.

мене страшно чуди, стварно, како их не жуља експеримент, узорак непрегледан, публикабилан, долази им на ноге, нема ко неће да учествује, ни не мора ако неће, пребројаће га анонимно, ја бих се убила да то не искористим :isuse:

и да неће да објављују, како баш сви нису радознали да виде!

da li smo ispratili da pfizer radi i za djecu od 12-15 godina?

odlicne vesti, bolji rezultati nego starijima, izgleda. uskoro ce rezultati i za mladje, po svemu sudeci radice i to.

link

Traži mi da se registrujem. Da li možda piše kada će se odobriti vakcinacija Fajzerom tog uzrasta? 

16 minutes ago, gospa buba said:

и да неће да објављују, како баш сви нису радознали да виде!

Da su imali sklonosti ka radoznalosti i brojevima ne bi upisivali medicinu.

Just now, Paul Gompitz said:

Da su imali sklonosti ka radoznalosti i brojevima ne bi upisivali medicinu.

па није то радозналост ка бројевима, нико није радознао на бројеве, процеси су у питању. ја бих тачно цркла од муке.

1 hour ago, gospa buba said:

па није то радозналост ка бројевима, нико није радознао на бројеве, процеси су у питању. ја бих тачно цркла од муке.

lekarima treba 5 fizičara da im vode matematiku i i naučni princip i to je to... nije da ne vole, vole, ali kada je za bodovanje u reizbor...

lekarima treba 5 fizičara da im vode matematiku i i naučni princip i to je to... nije da ne vole, vole, ali kada je za bodovanje u reizbor...
a ne treba za pochetak, ovo je jednostavan matish, deskriptivna statistika, to svako moze, ovaj chovek nabrojao 300 ljudi i rekao ovoliko ovih onoliko onih. nije spektakl bre!

sent from bubamoto

Jel dobio neko poziv za vakcinaciju istog dana kad se prijavio?

Background Picker
Customize Layout