Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

7 minutes ago, oyashirazu said:

Mojoj sestri na Sajmu, prilikom primanja prve doze kaže medicinska sestra 'ako hoćete da ostanete u drugom stanju, razmislite da li ćete primiti drugu dozu' i 'ja neću uopšte dok ne rodim drugo dete'. Sve onako zaverenički. Moja sestra poludela. 

kad bi pocheli da prijavljujemo takve stvari, bez dileme da li se radnichkoj klasi useravamo u tanjir, pa kad bi radnichka klasa prestala da daje mishljenje za koje nije kompetentna, mozda bi se pomerilo neshto nekad. ovako svi popovi i svi krshtavaju, malo je vec mnogo :dry:

54 minutes ago, Milosh76 said:

Drago mi je da pojedince I dalje sluzi humor biggrin.png

Vucic nam se vakcinise u ponedeljak ili utorak (koji?)

"Videćete, deset dana pošto se vakcinišem, imaćemo još 500.000 vakcinisanih", kazao je Vučić

aleksandre to nije dovoljno. privedi ti nama milion i pol pa da diskujtujemo druze. nabolje dva.

Edited by gospa buba

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Jao pa treba da vidite fejsbuk grupu "Zdravstveni radnici Srbije" (ćirilicom, pošto ima dve, i ima kao neke dva karo znaka na početku i kraju), meni mama šalje skrinšotove, sve ima a najviše neplodnost.

nemam snage. nego nema chovek gde ni da prijavi, koga briga.

20 minutes ago, gospa buba said:

nemam snage. nego nema chovek gde ni da prijavi, koga briga.

Ma kome i da se prijavi. A i da ima neko nadležno telo, zakonom brojeva i tamo bi bilo podosta takvih.

Ovo za Grcku je opet sranje, jer moras da das 18k dinara za pcr testove ako imas dvoje dece starije od 10 god, bez obzira sto su roditelji vakcinisani

Prosto je, nek vakcinišu i decu 

Kako je prosto?...Ne vakcinušu se ispod 18 valjda jebem mu sve...

vakcinisu se deca od tipa 11 godina?

Just now, ronin said:

Kako je prosto?...Ne vakcinušu se ispod 18 valjda jebem mu sve...

to i ja kazem

2 hours ago, Valkyrie said:

Bez zezanja, korona će biti pobeđena kad Miloš ne bude imao ništa da kaže na temu. 

Oporavio sam se od druge doze... odjavljujem se sa teme, osim izvestaja o antitelima za 3-4 nedelje. Sad je na koroni da odradi svoj deo posla :D 

1 hour ago, Kubrick said:

al zato sestra sto daje bocu (druga doza) uredno penzioneru kaze ma dzaba se vakcinisete ne stiti ovo od novih sojeva i mutacija...belekspo, kinez

Pročitali smo ovde da ne štiti ni od starih sojeva, više puta.

Uzgred, zar ne postoji neka mogućnost da se prijave ovakve stvari:

Rekao je stvari zbog kojih bi morao da izgubi licencu (ako je u pitanju neznanje), ili krivično da odgovara ako je u pitanju svesno obmanjivanje javnosti.

1. Kaže da je smrtnost od korone 0,14%. Smrtnost je svugde preko 1%. Da se korona ne leči po bolnicama (poput gripa) smrtnost bi se povećala nekoliko puta.

2. Kaže da su sve vakcine su genetski modifikovane (a nisu).

3. Kaže da kad u nas uđu genetski modifikovani organizmi oni izazivaju genetske modifikacije. Ko jede prasetinu poraste mu rep.

Priča o zlim farmaceutima, kojima je profit najbitniji, a ima privatnu kliniku.

P.S.

Mene je kod vakcina iznenadila cena. Očekivao sam da neće biti vakcine ispod 100€.

Rece mi drugar vlasnik "Buke" iz Banja Luke da smo zaboli jos 1.7 miliona vakcina. Oni upravo objavili.

• Popular Post

Poyyy sirotiljo.

image.png.219b8178afa592d7ad76c47f19fee36e.png

Nikad naučnik od tebe. Pa reci koliko dana nakon, koja laboratorija, koja vakcina, ne držimo Eksel fajl sa svim forumašima.

Mislim, ja ne držim :fantom:

Mogao bi možda i poseban topic, antitelometrija.

Da imamo sve na jednom mestu.

Background Picker
Customize Layout