Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Zar nisu Sinovak i Sinofarm na istom principu, umrtvljeni virus? Kako onda kod jednih 50% a kod drugih 80% efikasnost? Meni to velika razlika, isto kao sto mi je velika razlika izmedju Oksford i Sputnik a obe su na adenovirusu. Jedino mozda sto je Sputnik na 2 razlicita adenovirusa

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

58C62A10-99C6-49BE-BFBE-352AD34005CC.jpeg.a6f87c8a09529d607ae0bd0ade99635c.jpeg

@dragance

Ne, to su isti rezultati, pročitaj tekst.

Nema nikakvog revidiranja nego je 100% po jednom kriterijumu (sprečavanje umerenih i teških slučajeva), 78% po drugom (sprečavanje bilo kakvih slučajeva koji zahtevaju medicinsku pomoć) i 50% po trećem (sprečavanje bilo kakvih simptoma).

Edited by vememah

2 minutes ago, vememah said:

@dragance

Ne, to su isti rezultati, pročitaj tekst.

Nema nikakvog revidiranja nego je 100% po jednom kriterijumu (sprečavanje umerenih i teških slučajeva), 78% po drugom (sprečavanje bilo kakvih slučajeva koji zahtevaju medicinsku pomoć) i 50% po trećem (sprečavanje bilo kakvih simptoma).

Ok, pročitao sam bolje.

Još jedan u timu Fajzer [emoji869]2e170fbc0483d400a3fb774d62c64abb.jpg

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Stigao mi mejl od skole, prosledjeno od ministarstva prosvete da se najkasnije do nedelje nastavnici prijave na eupravi za vakcinaciju, ko hoce. Valjda ce biti nesto od ovoga

Just now, de Sisti said:

Stigao mi mejl od skole, prosledjeno od ministarstva prosvete da se najkasnije do nedelje nastavnici prijave na eupravi za vakcinaciju, ko hoce. Valjda ce biti nesto od ovoga

kaze kurir odmah krece vakcinisanje kineskom, ko se izjasnio. mi sto nismo cemo nekad, negde... :)

27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

58C62A10-99C6-49BE-BFBE-352AD34005CC.jpeg.a6f87c8a09529d607ae0bd0ade99635c.jpeg

62-90!?:covid19:

Male zemlje nisu sposobne da prave vakcine il je neka druga caka u pitanju?

53 minutes ago, Aleksija said:

kaze kurir odmah krece vakcinisanje kineskom, ko se izjasnio. mi sto nismo cemo nekad, negde... :)

Znao sam da ima neka fora. Sad ostaje da vidimo kako ce prijavljene da povezu sa radnim mestom, posto te podatke nismo ostavljali

Ostavljen je jmbg. Cenim da je to sasvim dovoljan podatak za povezivanje određenih lica sa određenim radnim mestom sa određenom vakcinom

I još jedno idiotsko pitanje: jel moguće dve vakcine primiti?

Recimo primiš kineza a za putovanja ti traže pfajzera? 

2 minutes ago, maheem said:

I još jedno idiotsko pitanje: jel moguće dve vakcine primiti?

Recimo primiš kineza a za putovanja ti traže pfajzera? 

I ja se ovo pitam sve vreme, a onda zaboravim da postavim pitanje :D

Citam da francuski Sanofi razmatra mogucnost da proizvodi vakcine svojih konkurenata (ovo je druga stvar oko koje sam se pitao: da li je moguce da se aktuelni manjak vakcina resi nekim licencama?). To moze biti ozbiljan znak da ovo sve ide dosta sporo i da ne postoji neka cvrsta strategija u Evropi.

Nama su navodno RUsi nudili da Torlak pravi vakcinu... odgovor nikad nismo saznali

Background Picker
Customize Layout