Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

13 minutes ago, nick1986 said:

Ne znam za Fajzer koga zovu. Ja se prijavio pre mesec dana, ni traga ni glasa od porukice i poziva.

12.01. u ponoć 

Prva prijava, posle još četiri ali ko broji :s_w:

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

I ja 12.1. i niš

E ta cetvrta se broji... nazalost

Kad se smorim prijavljujem Rusa i nek ide zivot...

izgleda taj 12. januar neki baksuzan datum, otišle prijave u crnu rupu euprave...

Miloše, ne verujem više u tu priču da obnavljanje prijave šalje na kraj reda. 

Rekoh već, prijavila sam u subotu svekrvu i zaovu, prvi put. Obe pozvane u ponedeljak za utorak, juče se vakcinisale Kinezom, jedna dom zdravlja Stari grad, drugu pozvali u Višegradsku (?) iako sam i nju prijavila u dz u Siminoj. Kako god, obe obavile sve u tri dana a njihov logističar (ja) se još uvek suši ko govno na promaji. 

Inače, da ne bude zabune, označila sam i sebi i Sinofarm

Edited by Valkyrie

Pa sto nas ne zovu? Mozda zbog Fajzera, ja nisam prijavio nista drugo, a opet, ima Fajzera i za obican plebs, a ne samo za "izabrane"

Prijavio sam i Savski venac i NBG i Palilulu... i nista,

Trenutno NBG i ne nameravam da diram do 15.3. posle toga prijavljujem i Rusa pa sta mi daju, a mozda i Zeku, zavisi koliko budem iznerviran kad budem kliktao :D

Mozda stvarno gledaju ko je prelezao koronu. 

Mene ne zovu,  prijavila sam u nedelju samo fajzer,  a nisam imala koronu.  Jedna poseta kovid ambulanti i pcr negativan 

Edited by Sandradjer

Bilo je i ovde ljudi koji su je prelezali i pre mene i u decembru kad i ja...

@Valkyrie id ispred ogledala i ponovi tri puta: sakloni se djilase od mene. baci saku soli iza sebe i to je to, bices vakcinisana za nedelju dana.

Edited by precog

3 minutes ago, Milosh76 said:

Pa sto nas ne zovu? Mozda zbog Fajzera, ja nisam prijavio nista drugo, a opet, ima Fajzera i za obican plebs, a ne samo za "izabrane"

Prijavio sam i Savski venac i NBG i Palilulu... i nista,

Trenutno NBG i ne nameravam da diram do 15.3. posle toga prijavljujem i Rusa pa sta mi daju, a mozda i Zeku, zavisi koliko budem iznerviran kad budem kliktao :D

Ako ti znaci info u Knjazevcu sutra daju Fajzera. Moze i bez prijave. Taman malo da upoznaš Srbiju. 😁

I meni je trenutno samo fajzer prijavljen.  Ima jos ljudi koji cekaju fajzera na forumu 
ima moje dete. fajzera ili kineza, ali on je ful mladunac, ko zna kad ce.

sent from bubamoto

Cujem da Rtanj ponistava dejstva vakcina tj. cipa 

ako mozete da se pomerite od beograda verovatno ima punktova gde se prolazi na dobar dan, evo stigoh, zakazan sam za devet dada

2 minutes ago, cartman said:

Ako ti znaci info u Knjazevcu sutra daju Fajzera. Moze i bez prijave. Taman malo da upoznaš Srbiju. 😁

knjazevac lep gradic, a moze i do stare planine da se skokne.

1 minute ago, gospa buba said:

ima moje dete. fajzera ili kineza, ali on je ful mladunac, ko zna kad ce.

sent from bubamoto

Kad krenu da promovisu medju omladinom.  Mozda i dobije poziv uskoro,  stvarno nema pravila

Background Picker
Customize Layout