Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

5 minutes ago, gospa buba said:

toliko o ukrshtanju baza.

o da, samo da jos jednom iskoristim priliku da se najebem majke svima, od lingnjosava do rudanke,zaeva,crnogoraca i bosanaca :nobles: svecki stol

maxresdefault.jpg

Edited by Haralampije

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Osoba koja je preležala koronu, nakon mesec dana, ako su svi klinički i laboratorijski parametri normalni, može da primi vakcinu – rekla je docent dr Ana Banko, virusolog sa Instituta za mikrobiologiju i imunologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu..

Solidna gužva, ali sve ide jako brzo.
Organizacija je stvarno na nivou

3 minutes ago, renne said:

Solidna gužva, ali sve ide jako brzo.
Organizacija je stvarno na nivou

index-sendvic.jpg

Evo iskustva iz domaćinstva, žena je medicinska sestra u Nemačkoj i primila je prošlog ponedeljka prvu dozu astrazeneke.

Tačno je onako bilo kako su joj lekari rekli, kolko već narednog jutra je imala visoku temperaturu, bolove po celom telu i drhtavicu. Drugog dana se osećala samo slabo a trećeg je ko nova bila bez ikakvih tegoba. A sama je rekla da je tog prvog dana bilo ko da ju je tenk pregazio. 

Evo poznanica sad primila kinesku, dakle i dalje je u opticaju.

Zecevi™  kakve su vase reakcije bile?

@renne

ja gledao da te vidim i da se upoznamo, ali sve ide brzo i u boksovima si najduze. kad sam odmarao sedeo sam skroz do izlaza.

neki drugi put, u lepsim okolnostima.

srecan ti zeka

1 minute ago, foto said:

@renne

ja gledao da te vidim i da se upoznamo, ali sve ide brzo i u boksovima si najduze. kad sam odmarao sedeo sam skroz do izlaza.

neki drugi put, u lepsim okolnostima.

srecan ti zeka

Ja sedeo sa leve strane ka izlazu.

Idemo mi u onu, davno dogovorenu Džakartu

Molim za savet - ja sam za Fajzer ali se nesto mislim da je rizicna za skladistenje i da je pitanje sta ce da mi uspricaju, kada je izvadjeno i kako i koliko dugo je "grejano". Hocu reci, Srbija.

Sta je objektivno bolji izbor (ako budem mogao da biram) Fajzer ili Astra Zeneka?

Edited by Caligula

Astra je svakako sigurnija po tome o čemu ti brineš

12 minutes ago, Milosh76 said:

Zecevi™  kakve su vase reakcije bile?

trazi im se, sad kad skoci cena 

Edited by Haralampije

2 minutes ago, renne said:

Astra je svakako sigurnija po tome o čemu ti brineš

Ma to mi je jasno, nego ne znam koliko je Astra slabija od Fajzera kada je zastita u pitanju. Pa da sebi premerim procente lose skladisten fajzer v.s. Astra koja ne stiti od juznoafrikanca (skoro procitao).

Mislim, znam da nema nikakvih garancija ali vidim da se krem :fantom: ovde vakcinise Astrozekom pa ne znam da li da se i ja prisljamchim

Jel mora obavezno da bude reakcije na astricu? Jel znaci da se ne prima ako nema neke reakcije? Posto moju zenu ni da takne, nista, limunada sto bi se reklo

14 hours ago, Tosha2EE said:

14 dana posle druge doze Sinopharm-a:

23 hours ago, Shan Jan said:

Kinez, 2 nedelje nakon druge doze.

Jeste li vi pozitivci imali nekih reakcija prilikom bockanja?

Background Picker
Customize Layout