Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 22. 2. 2021. at 21:43, pt 2.0 said:

A šta nije u redu sa tom koju si primio? 

Pa valjda je u redu. Sa fajzerom je svakako jasnija situacija. Uostalom videćemo.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

On 22. 2. 2021. at 21:27, Anonymous said:

Možda je ipak trebalo sačekati i vakcinisati se fajzerom. Kasno sad, jedino treću vakcinu da tražim.

a ja bas razmisljam kako mi je za nijansu lakse sto trosim prvu nedelju od druge doze kineza, s obzirom na razvoj situacije sa merama i sojevima i sranjima, a narocito s obzirom na gomilu ljudi koju moram da vidjam, a koji se ponasaju kao da je februar 2017. i da je postojanje pandemije malo verovatan sci fi scenario.

i opet mi nije sasvim lako. pfizer ili sta vec ce biti nekad. 

e da, evo  i jedan motivacioni spajk proteinskog tipa :)

Edited by Aleksija

I meni bogami, nije da nije.

najbolja vakcina je ona koja je u vašoj ruci

:fantom:

Jasno je da je ovo moje prilično razmaženo. Ali se u ovoj idiotskoj situaciji čovek stalno pita da li se zajebao negde.

On 22. 2. 2021. at 22:31, Anonymous said:

Jasno je da je ovo moje prilično razmaženo. Ali se u ovoj idiotskoj situaciji čovek stalno pita da li se zajebao negde.

Pa da, ja kao što rekoh menjao prijavu za jednog roditelja, i 15 minuta nismo mogli da se dogovorimo za koju da prijavim. 
Izabrali opet sve, mada je samo Fajzer možda bila strateški bolja odluka.

Zna li se uopšte koliko kineskih vakcina imamo sad na raspolaganju, ako uzmemo u obzir da se čuva druga doza za vakcinisane? :unsure:

On 22. 2. 2021. at 17:53, renne said:

26.2
14:05
Šboraca
Umri sirotinjo

vidimo se :)

On 22. 2. 2021. at 23:08, mraki said:

Zna li se uopšte koliko kineskih vakcina imamo sad na raspolaganju, ako uzmemo u obzir da se čuva druga doza za vakcinisane? :unsure:

Много, судећи по ситуацији у Сремској Митровици где се последња три дана у хали Пинки вакцинише ко год жели при чему је једина доступна вакцина Синофарм. Па сад ако неко од вас Београђана не може више да чека, нека скокне 🤣

On 22. 2. 2021. at 21:25, mraki said:
Testiram sistem promene prijave na jednom roditelju, drugom ostaje preko mesec dana stara. Javljam rezultate narednih dana. [emoji38]ol:
promeni oboje ne muchi ljude

sent from bubamoto

On 22. 2. 2021. at 21:42, Milosh76 said:

Moderne nema, tako da je zakljucak jednostavan
takoe. dobice kineza :hihi:

sent from bubamoto

On 22. 2. 2021. at 21:42, Milosh76 said:

Moderne nema, tako da je zakljucak jednostavan

Znam da nema moderne, nisi me dobro razumeo. Samo da se ona meni fajzeriše ™ u sredu, onda mogu da se smirim malo.

krece az alkmar

Stizu pozivi :). 

Nadam se da ce se svi prijavljeni vakcinisati sto pre.  

Izgleda krecu novi sojevi da tutnje. Spanskih boraca je Belexpo? 

On 23. 2. 2021. at 6:18, Sandradjer said:

Spanskih boraca je Belexpo? 

takoe

bićemo prvi u svijet sa vakcinama, al nam to neće puno pomoći jer smo i s budalama u samom vrhu

Cini mi se nikad vise budala,  korona ih ogolila u punom sjaju 

Background Picker
Customize Layout