Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

negde sam procitala da je u izraelu slican model, ako u prioritetnim grupama ima onih koji odbijaju, pozivaju se oni sa liste cekanja. 

meni deluje da oni moraju malo da poguraju odziv.

3 minutes ago, Aleksija said:

pa da, ali bi onda bilo smisleno da te bar pitaju da li pripadas nekoj grupi koj je vec planirana za vakcinisanje. 

ma... i ja trazim smisao.

Mislim da će nas, kad se ispucaju svi koji hoće iz prioritenih grupa, a to će biti skoro odmah, jer su ljudi budale...

Just now, radisa said:

Mislim da će nas, kad se ispucaju svi koji hoće iz prioritenih grupa, a to će biti skoro odmah, jer su ljudi budale...

polako, ja sam u prioritetnoj 2b, mislim :D

Just now, Aleksija said:

polako, ja sam u prioritetnoj 2b, mislim :D

Ja nisam nigde... Ali, kad čujem da se prijvljuje 10-15-20% iz prioritetnih grupa, računam da sam do kraja februara već uveliko primio prvu... :D

• Author

eto malo koristi i od antivaxera

Edited by Tsai

Ma ovo je klasični PR stunt...
No ne smeta da se popuni.

.... Shiit has hit the fan!

6 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ma ovo je klasični PR stunt...
No ne smeta da se popuni.

Pa to, možda nas se neko nekad i seti.

Osetio bih se malo glupo kad bih par meseca kasnije čuo da se neko sa ove liste vakcinisao, a ja nisam popunio.

Edited by Anonymous

los je odziv, oni najavljuju punktove za masovnu vakcinaciju, trebaju im redovi, bar za slikanje...

Kakve su ovo igre reči: "uspešno ste iskazali interesovanje za vakcinisanje protiv covid-19"?
O fakin drzava.

Meni brauzeri ne daju ni da pridjem. Kazu lose odradjena sigurnost podataka.

Kakve su ovo igre reči: "uspešno ste iskazali interesovanje za vakcinisanje protiv covid-19"?
O fakin drzava.

To su plodovi "kreativne industrije" u oblasti državnih poslova.
Mi smo svi mrtvi, realno.

Šta ne valja, upitnik je naslovljen sa 'Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19', pa uspešno popunjen upitnik daje adekvatan odgovor, tj. debilan.

• Author

da ga jebem, retardirano jeste, al s druge strane ako je stvarno odziv mali, mogu da zamislim da ce malo po malo da zovu i ljude sa upitnika, videcemo

iskreno, da ne zivimo ovde gde zivimo, ovo bi zvucalo sasvim logicno - nema milion nacina da se prikupe podaci o zainteresovanima.

i da, ja sam se onomad za 100 evra prijavila medju prvima, a bila sam u poslednjih 3% koji su ih primili. samo kazem :sleep: