Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author
58 minutes ago, Apollo Creed said:

image-750x563.png

:smiley_hail:

treba ih glasati

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

1 hour ago, Haralampije said:

Jebes mladost ako nisi bio komunista :fantom:

A kina ima veze s komunizmom..marx se prevrce u grobu

• Popular Post
33 minutes ago, Tsai said:

treba ih glasati

A evo i himne:

Drugarice, posadimo cvece

kud vakcina Si Djin Pinga krece.

Dala nam je Njegova Gromada

Sinofarma milion komada.

Svi kineske posadimo lale

ne budimo s Fajzerom budale.

Sinofarm i nema da se ceka

ni Moderna ni Astra Zeneka.

Si Djin Pinge, ljubicico bela

vakcinisana pozdravlja te fela.

Od miline u nesvest se baca

mocni Savez Srpskih Zamoraca.

Koliko neiskusno: 

"I want to apologize from the bottom of my heart for my recent action in receiving the vaccine," she wrote. "I made a terrible error in judgment and for that I am truly sorry."

Umesto da napiše parodičnu pesmicu, ostrvi se na kritičare i javnost, bude pasivno-agresivna i saopšti svima da su zatucani džiberi. 

A i ovi njeni neki luzeri, peru ruke od nje, pih. Ništa tekst neki u Njujorkeru, da kažu "nama je rečeno, mi smo shvatili da to može, mi smo je zato prijavili..." 

90+ u redu za vakcinu. po kiši. a nije srbija 

NL- vakcinacija.jpg

4 hours ago, Taihoskopija said:

Koliko neiskusno: 

"I want to apologize from the bottom of my heart for my recent action in receiving the vaccine," she wrote. "I made a terrible error in judgment and for that I am truly sorry."

Umesto da napiše parodičnu pesmicu, ostrvi se na kritičare i javnost, bude pasivno-agresivna i saopšti svima da su zatucani džiberi. 

Да,

Овде је јако ретко изјавити из срца:

"Извините."

или:

"Погрешио сам."

или, НеДајБоже: 

"Похваљујем то и то."

Зато смо друштво сталних конфликата. 

Или у бољем случају друштво лажне љубазности попут оне из филма Догвил. :) Мислим, што се тиче емоционалне зрелости. А овако, нисмо лоши људи. :fantom:

18 hours ago, banecare1 said:

kinezi ne zure da primaju vakcinu, makar ovi sto ih ja znam

Ovo je kao ono iz vica: "Indijanci cepaju drva!":D

Direktor Kancelarije za IT i elektronsku upravu Mihailo Jovanović izjavio je za Tanjug kako je želju da se vakciniše u Srbiji izrazilo oko 8.000 stranih državljana.

"Do sada se više od 8.000 stranaca prijavilo, a vakcinisano je oko 4.000 njih, što je svega 0,8 odsto od ukupnog broja vakcinisanih do sada", podvukao je Jovanović.

Ali i 50% onih stranaca koji su se prijavili...:covid19:

:isuse:

Podsećanja radi, objavljeno je da će 8.000 Pfizer vakcina biti poklonjeno Makedoniji i nije se digla ni približna buka.  Niko se ne seća toga? Tih vakcina nismo imali ni približno koliko kineskih. Njih ukupno nećemo imati ni blizu milion.

Vučić je uspeo da priču o vakcinaciji nametne kao temu. Kao što sam već rekao, mnogi su se upecali. Ne  samo na forumu, već i u realnom životu. Vakcinacija je jedina stvar koju su dobro uradili. Da li neko veruje da bi bilo bolje da je na vlasti neko drugi? 

Pričaće se par dana o vakcinaciji stranaca i o tome da se neko nije vakcinisao. On će onda da se slika sa još X vakcina i tužnim glasom objašnjava kako je drugde i šta on sve radi za srpski narod, a mrzitelji ga kritikuju. Što je najgore, imaće poprilično argumenata za odbranu vakcinacije.

Kao što sam rekao, pored opšte kriminalizacije, Savamale, Krušika, Jovanjice, svi pričaju  o vakcinama. Retko ko je primetio da su Danilovom drugaru pohapsili kompletno društvo. Niko se ne pita šta je sa drugarom. Svi okolo kukaju na vakcinaciju i na zle strance koji nam oteše vakcine. 

Edited by duma

... (dupli)

Edited by duma

6 minutes ago, duma said:

... (dupli)

Ih, nemoj da si na kraj srca.

Prvo moramo biti zdravi i pelcovani, da.bi mogli naulicu :fantom:

37 minutes ago, duma said:

Podsećanja radi, objavljeno je da će 8.000 Pfizer vakcina biti poklonjeno Makedoniji i nije se digla ni približna buka.  Niko se ne seća toga?

Baš čudno, pošto se nije desilo.

Objavljeno je da će Makedoniji biti prodato po nabavnoj ceni 8000 vakcina i da to Fajzer još nije odobrio.

Brnabić na engleskom Euronewsu pre par dana:

Ponudili smo se da pošaljemo i Severnoj Makedoniji 8.000 doza, i čekamo odobrenje od "Fajzera".

https://www.novosti.rs/vesti/drustvo/960707/veliki-srpski-uspeh-vakcinacijom-ana-brnabic-govorila-euronjuz-imunizacija-nasoj-zemlji-odusevila-strance

Edited by vememah

Background Picker
Customize Layout