Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Od brace Rusa navodno stize jos dva miliona,a krenuce i proizvodnja....

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

1 hour ago, 3opge said:

dok Krlo lize s poda svaku kapljicu koju ne uhvati u letu.

Idiukurac, vizuelizovao sam :cry:

Ewwwww,sad sam i ja...

1 hour ago, Misko said:

Od brace Rusa navodno stize jos dva miliona,a krenuce i proizvodnja....

Voleo bih,  ali rusi nisu do sada vakcinisali 2 miliona. Nisu vakcinisali ni 1% populacije, a tu su i razni istani koji se na njih oslanjaju...

Mnogo bi mi suludo bilo da nam pošalju više od simboličnih brojki (do 100 hiljada max),  a svom stanovništvu kažu sačekajte malo...

sto? rusija/sssr je uvek vodila racuna o zivotima svojih stanovnika/podanika? kada to bese?

ed:

naravno da ce da cekaju. da cekaju i da se ne bune.

Edited by foto

22 minutes ago, foto said:

sto? rusija/sssr je uvek vodila racuna o zivotima svojih stanovnika/podanika? kada to bese?

ed:

naravno da ce da cekaju. da cekaju i da se ne bune.

Ceniš da je pozitivan PR i neka stotina miliona od prodaje zapadu može da nadomesti  negativan PR ako rusiju zapljusne još neki talas korone kada zapadne zemlje dovedu situaciju pod kontrolu.

Ja mislim da je to poprilično rizičan pristup, ali videćemo...

Pogledao sam malo sputnjik twitter - spominje se 50m doza za zapadno tržište u Q2 kada se završi masovna imunizacija u rusiji. Mislim da su to realniji datumi, iako su i oni previše optimistični.

ja bih zaista voleo kada bi rusiji rus bio na prvom mestu, ali par vekova unazad su nam pokazali da je za one koje sede u kremlju 1 rus veoma jeftin materijal. dok se to ne promeni nikad od njih Drzava sa velikim D.

10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ostatak ne razumem, vakcinisaće se onoliko ljudi koliko imamo vakcina u  datom momentu, a kakva će biti dinamika nabavke to sada apsolutno niko ne može da pretpostavi

Nabavka vakcina ce zavisiti od broja zainteresovanih da je prime, zato se i prijavljuju zainteresovani preko E- uprave. Bojim se da je taj broj daleko manji nego što bi trebalo da bude za nekakvo hvalisanje u konačnom rezultatu.

S druge strane, čujem da je plan da skarabudže fantastične rezultate borbe protiv covida i da se od 1. marta sve značajne mere  obustave, te da se vratimo u redovno stanje.

Edited by halloween

Mozda bi onda mogli da pocnu da zovu Fajzere™ konacno

• Popular Post

mozda bi mogli da vakcinishu one koji su se vec prijavili na eupravu, umesto da besomuchno love kandidate okolo :dry:

sent from bubamoto

Prijavljeni preko euprave su im sigurice, sada traže neodlučne

jasno. to me spektakularno vakcinisanje uvazene vedrane rudan izludelo, imam ja i ovde hrvata za vakcinisanje pa nishta :dry:

sent from bubamoto

Moji roditelji su vakcinisani u roku od 5 dana od prijave. Brat, koji bi trebalo da spada u prioritetnu grupu, još uvek čeka poziv. 

Ja sam se prijavio, da je samo godište u pitanju verovatno bih dobio poziv negde na leto, ali zbog zdravstvenog stanja možda nekim čudom i dobijem termin ranije. 

jasno. to me spektakularno vakcinisanje uvazene vedrane rudan izludelo, imam ja i ovde hrvata za vakcinisanje pa nishta dry.png

sent from bubamoto

+1

Ja se samo nadam da ce sa vakcinama biti kao i sa maskama. Prosle godine pocetkom pandemije je bila nestasica maski, otimali su se izmedju sebe pa je kasnije od leta bilo svugde da se kupi po normalnijoj ceni. Nadam se da ce tako biti i sa vakcinama. Ja nemam problem ni da platim za vakcinu ako treba, samo da je bude

Background Picker
Customize Layout