Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ti već imaš negativne efekte druže:laugh:

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Jebate ja ne znam nikog u nsu da je vakcinisan sem radiše :lol:

A serem, video sam par frendova na fejsu, nego imam utisak da to ide sporo

1 hour ago, Tihajeza said:

Kako se prepravlja prijava za vakcinu? Muž se popišmanio, kaže dodaj kineza. Kad uđem u e-upravu, vodi me na link da sve popunjavam ponovo.

Da,mora ponovo

19 hours ago, Spooky said:

Gomilu zdravih mladih sa vračara su zvali... Znam ih barem petoro 30-40g.

Dobih isto pre neki dan poziv za danas u DZV, i mislim se nisam baš toliko star i toliki prioritet :blink:  sad si me utešio ovim lol.

19 hours ago, Anonymous said:

Imao sam sreću da tražim da vakcinacija bude na Savskom Vencu, pa me dopalo sajmište, pošto je, čujem, u vračarskom DZ-u haos

a ti me oped prepaade da je na samom vakcinilištu haos pa dođem nekih 20 min pre zakazanog termina i kažu mi stanite u red ispred nekog keca a tamo red 1 (slovima: jedan) čovek lol

za 5 min došo na red, doktorka onako lafica, stroga al joj se obrve smeše, ispita me uglavom za eventualne akutne upale i prethodne reakcije na vakcine, ukori me  za pušenje, ja je probo zbuniti kao čuo sam da je dobro protiv korone al se nije dala, uglavnom reče ona to je to slobodni ste, ja taman zaustim a vakc... al izgleda dok me doktorka zapričavala da je sestra nežno obavila sve što treba nit sam video nit osetio.

Nisam lak na lajku al baš sam im udelio svima po lajk, zaslužili su a vidim i prijalo im, dođem kući pričam kako je samo falila kafica i švedski sto sa vakcinama i ostalim đakonijama izvolte poslužite se .... i tu provalim da sam onako šokiran zaboravio pitati koju sam vakcinu dobio ako sam uopšte dobio jer nisam gledo a nit sam dobio kakav papir nit datum za sledeću, ne znam sad dal da zovem šta ste mi to dali il da bolje da verujem njoma da se to negde vodi

2 hours ago, gsb said:

Ja upravo primih kineza u DZ Vracar. U subotu prepravila prijavu...  Dodala rusku i  kinesku...  Pozvali me  prekjuce... 

Tu smo izgleda negde u sat dva gore dole, imaš li ti kakav papir i jel znaš šta se davalo?

Moji roditelji su bili danas u DZ Savski venac, sve je bilo super organizovano i vrlo brzo su bili gotovi. 

Jedini , da tako kažem catch je, što tata povremeno uzvikne, Si Đi Ping i njihao. :tongue:

2 minutes ago, francuski sobar said:

Tu smo izgleda negde u sat dva gore dole, imaš li ti kakav papir i jel znaš šta se davalo?

Da, dobila papir. To je kao potvda, za sledecu revakcinaciju kazu: "Zvace vas". Inace na papiru cak pise ime, ali i serijski broj vakcine.

Sinopharm SARS-COV-2 Vaccine (Vero Cell), Inactivated serija 202012198 (sto ce reci proizvedeno 19.12.2020 i neki lot 8 ako mogu da desifrujem)

@gsb

e hvala sad vidim da kad su mi vratili onaj odstampani QR kod i rekli mi da im to netreba da su mi dali i tu istu potvrdu :isuse: jeste kinez aj neka je dabogda im ovo testiranje dobro prošlo i vidim isti nam serijski broj pretpostavljam  iz iste smo kutije izvađeni iz iste bočice perlcovni...

1 hour ago, francuski sobar said:

a ti me oped prepaade da je na samom vakcinilištu haos pa dođem nekih 20 min pre zakazanog termina i kažu mi stanite u red ispred nekog keca a tamo red 1 (slovima: jedan) čovek lol

za 5 min došo na red, doktorka onako lafica, stroga al joj se obrve smeše, ispita me uglavom za eventualne akutne upale i prethodne reakcije na vakcine, ukori me  za pušenje, ja je probo zbuniti kao čuo sam da je dobro protiv korone al se nije dala, uglavnom reče ona to je to slobodni ste, ja taman zaustim a vakc... al izgleda dok me doktorka zapričavala da je sestra nežno obavila sve što treba nit sam video nit osetio.

Nisam lak na lajku al baš sam im udelio svima po lajk, zaslužili su a vidim i prijalo im, dođem kući pričam kako je samo falila kafica i švedski sto sa vakcinama i ostalim đakonijama izvolte poslužite se .... i tu provalim da sam onako šokiran zaboravio pitati koju sam vakcinu dobio ako sam uopšte dobio jer nisam gledo a nit sam dobio kakav papir nit datum za sledeću, ne znam sad dal da zovem šta ste mi to dali il da bolje da verujem njoma da se to negde vodi

Ispada da me je zajebala ova što mi je pričala za Vračar. Verovatno je haos bio dok nisu stopirali ljude bez prijave. Sad moram na sajmište, videćemo na šta će to ličiti.

1 hour ago, francuski sobar said:

@gsb

e hvala sad vidim da kad su mi vratili onaj odstampani QR kod i rekli mi da im to netreba da su mi dali i tu istu potvrdu :isuse: jeste kinez aj neka je dabogda im ovo testiranje dobro prošlo i vidim isti nam serijski broj pretpostavljam  iz iste smo kutije izvađeni iz iste bočice perlcovni...

ti nemoj dizlazish neko vreme zivotati. kucu i imanje ce da procerdash :rolf:

15 minutes ago, Anonymous said:

Ispada da me je zajebala ova što mi je pričala za Vračar. Verovatno je haos bio dok nisu stopirali ljude bez prijave. Sad moram na sajmište, videćemo na šta će to ličiti.

E ja ne znam kako, gde  i po kom osnovu nas vode, meni baš katon u DZ Savski venac još odvajkad baš jer me mrzi procedura prebacivanja al kliknem da me ocepe na  Vračaru jel mi tu blizu a nije me ni pitalo koja mi je adresa, posle sam se mislio dal to može tako možda sam sad zakompilovo pa neće zvat sad u inat nikad ali evo radi, mogu i  možda i ovi iz dalekog Zemuna da probaju, nemojte samo pričati ko vam je reko.

Edited by francuski sobar

Meni je karton na Savskom vencu, a prijavio sam NBG kao mesto gde hocu da me bockaju. Garant sam zbunio "nadlezne" i sad ne znaju sta da rade sa mojom prijavom :D

Na stranu sto Fajzera nema ni za pare...

8 minutes ago, francuski sobar said:

E ja ne znam kako, gde  i po kom osnovu nas vode, meni baš katon u DZ Savski venac još odvajkad baš jer me mrzi procedura prebacivanja al kliknem da me ocepe na  Vračaru jel mi tu blizu a nije me ni pitalo koja mi je adresa, posle sam se mislio dal to može tako možda sam sad zakompilovo pa neće zvat sad u inat nikad ali evo radi, mogu i  možda i ovi iz dalekog Zemuna da probaju, nemojte samo pričati ko vam je reko.

ne mogu oni didu okolo, hoce peshke da zavrshe sve sami, oko kuce. burzoazija :dry:

5 minutes ago, Milosh76 said:

Meni je karton na Savskom vencu, a prijavio sam NBG kao mesto gde hocu da me bockaju. Garant sam zbunio "nadlezne" i sad ne znaju sta da rade sa mojom prijavom :D

Na stranu sto Fajzera nema ni za pare...

realno ništa od fajzera do 15 feb. kada bi trebalo da stigne 40k doza, a i tada će vakcinalni punktovi biti preplavljeni onima koji su se čipovali prvom dozom kineske vakcine prijavili da učestvuju u 3 fazi ispitivanja kineske vakcine :happy:

Majci drugara sa NBG su zakazali na sajmu.

Background Picker
Customize Layout