Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 hour ago, Milosh76 said:

Da li je neko u poslednjih nedelju-dve primio ili je pozvan da primi Fajzera, makar to bila i druga doza? Ili Sputnjik vakcinu?

zaposleni na infektivnoj (bar oni koji su uspeli da ne fasuju konrada do sad) su se odavno i revakcinisali, još prošle nedelje.. oni su bili u onoj prvoj turi koja je stigla pre nove godine..

ovih dana se drugom dozom cepi klinički i ostale kovid bolnice.. 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

[emoji38]ol:  ovo mi je bukvalno rekla preko telefona
poznajem kraj, poznajem majke. djecesh bolje biggrin.png

el neko zna da li je iko od starijih sugradjana civila u zemunu zvan za fajzera?

sent from bubamoto

valjda je poenta posta bila da se dragance pohvali da ide kod dobre picke na masazu :unsure:
Valjda je poenta da se pohvali da je fan grupe Ruž :unsure:
Just now, shamotnapec said:

Valjda je poenta da se pohvali da je fan grupe Ruž :unsure:

nisam prepoznao referencu, ali ima smisla

4 minutes ago, gospa buba said:

el neko zna da li je iko od starijih sugradjana civila u zemunu zvan za fajzera?

ja se celo jutro dopisujem sa službama. Prijavili smo se preko zdr ustanove, kada možemo da očekujemo, POŠTOVANI, SVAKOG DANA OD 14h do 15h U DOMOVIMA ZDRAVLJA! KOLEGIJALNI POZDRAV! Ali, prijavili smo se za Pfizer, ministarstvo je izostavilo informaciju čime se vakcinišemo NISMO NADLEŽNI, ZOVITE BATUT, Batut ne odgovara.

Mislim, znam odgovor i znam da nema, ali čisto da prodjem sistem..

ja se celo jutro dopisujem sa službama. Prijavili smo se preko zdr ustanove, kada možemo da očekujemo, POŠTOVANI, SVAKOG DANA OD 14h do 15h U DOMOVIMA ZDRAVLJA! KOLEGIJALNI POZDRAV! Ali, prijavili smo se za Pfizer, ministarstvo je izostavilo informaciju čime se vakcinišemo NISMO NADLEŽNI, ZOVITE BATUT, Batut ne odgovara.

Mislim, znam odgovor i znam da nema, ali čisto da prodjem sistem..
jasno. bice nekad mozda.

sent from bubamoto

Ja upravo primih kineza u DZ Vracar. U subotu prepravila prijavu...  Dodala rusku i  kinesku...  Pozvali me  prekjuce... 

7 hours ago, Caligula said:

Jeri dobio neko iz Zemuna poziv?

Ili mi na kraju

Moja majka u ponedeljak. Ima vise od 75 godina. U Silerovoj, bilo je dosta zakazanih.

Na kojoj frekvenciji smo mi cipovani, da znam da upadnem u grupu?:s_w:

Kako se prepravlja prijava za vakcinu? Muž se popišmanio, kaže dodaj kineza. Kad uđem u e-upravu, vodi me na link da sve popunjavam ponovo.

1 minute ago, harper said:

Pink radio 91.3 MHz FM

1 minute ago, Tihajeza said:

Kako se prepravlja prijava za vakcinu? Muž se popišmanio, kaže dodaj kineza. Kad uđem u e-upravu, vodi me na link da sve popunjavam ponovo.

idi na email koji si dobila kao potvrdu. tu imaš link za izmenu, a porebno je da opet uneseš sve podatke

ja danas dodao sve, sem kinezatm

Edited by kud u maglu Simoviću

Just now, Tihajeza said:

Popuni ponovo. Sve ti pamti od podataka kad si se prvi put prijavljivala, pojavljuje ti se u padajucem meniju kad kliknes na odgovarajuci prozor. Bukvalno 20 sekundi posla.

3 minutes ago, harper said:

5G :sleep:

Just now, arkonada said:

Pink radio 91.3 MHz FM

Hvala.

Sta je uopste Jami?

Background Picker
Customize Layout