Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

30 minutes ago, Caligula said:

Apollo izgleda ko srpski politicar jbt

Btw vise ne pustaju padobrance na vakcinu? Ivan Ivanovic vracen sa Batuta jer nije imo poziv

Juce se supruga vakcinisala na Batutu. Otisli na sajam videli kilometarsku kolonu i odustali i usput culi da moze i u Batutu. Kad smo dosli tamo bilo je vec oko 14h i pitali je da li je medicinski radnik i da li ima zakazano. Kad smo rekli ne, bili su u fazonu ajde kad ste vec dosli i kad nema nikog vakcinisacemo vas ali nemojte da govorite drugima da dolaze jer nisu spremni da vakcinisu prijavljivanja. Samo da dodam da im je radno vreme bilo do 12h i da su ostali znacajno duze od planiranog. Verovatno im je danas bila mnogo veca guzva tako da su ipak morali da preseku. Evo sad gledam na twiteru i isto komentarise i Ivan Ivanovic...

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Keva i tetka se vakcinisale na Batutu. Teču nisu hteli da prihvate zbog neke bakterije koju vuče i visokog CRPa.

Dvojica porodičnih prijatelja, obojica lekari, jedan epidemiolog u penziji, drugi hirurg na urgentnom, savetovali moje matorce da sačekaju sa vakcinacijom što je duže moguće, ili da prime Fajzera. Objašnjenje, kineska i ruska nisu prošle celokupnu fazu istraživanja i smatraju da smo mi pokusna populacija. 

I šta sad laik da misli ili uradi kad dobija ovoliko oprečnih informacija što iz medija, što od struke?  :frust:

I onda su i UAE pokusni kunići s obzirom da su oni vakcinisali ogroman deo stanovništva sa Sinopharmom...

Ne znam. Čini mi se da olakšaš značajno sebi ako izabereš jednu liniju autoriteta koju ćeš slušati i pokušaš da se držiš toga, a sve ostalo podvedeš pod šum. I nekako preseći u bilo kom pravcu. I ovo: 

1 hour ago, gospa buba said:

zato shto smo mi eksperimentalno odeljenje evropske unije, ne emirati hihi.gif

jeftini a umemo u statistiku -_-

sent from bubamoto

Umamo u Statistiku, kao Vučić u satove... :fantom:

Nije se bas struka istakla obilnom kolicinom racionalnog i razumnog..pominjalo se opet danas koliko je bizarno mali procenat lekara prijavljenih za vakcinisanje.

Niko ovde nema info da li je ovo sve bezbedno ili ne. Pokusas da se ponasas najnormalnije, ne potpadnes ni pod jednu teoriju zavere i probas da drzis nerve pod kontrolom.

Sinoć promenio interesovanje o vakcinaciji (dodao Kineza), sad mi stigao poziv za petak na sajmištu.

6 minutes ago, SNARC said:

..pominjalo se opet danas koliko je bizarno mali procenat lekara prijavljenih za vakcinisanje.

Meni je to najbizarnije i najčudnije u celokupnoj ovoj situaciji.

Edited by Filozof manijak

Dana sam mojima (mama i tata) zamenila fajzera za kineza, putem onog telefonskog broja. Čak sam ih prijavila za dom zdravlja, da se ne cimaju do sajma. Malopre im stiglo da dođu u sredu.

Edited by Arkadija

Ako mi nešto zezne antitela, to će biti ovih mojih 0,5 pre ručka od kojih ne odustajem :fantom:

13 minutes ago, Anonymous said:

Sinoć promenio interesovanje o vakcinaciji (dodao Kineza), sad mi stigao poziv za petak na sajmištu.

nemoguće je da si stariji od mene i da si me  zato pretekao, ja sam isto sinoć dodala Kineze i ni pisma ni razgldnice :D  Meni je sajam daleko i unela sam  dom zdravlja na opštini gde je inače loša organizacija , znači na čekanju sam

Apdejtovao prijavu Kinezom i stiglo mi da me bocnu u Siminoj prekosutra. Prioritetna grupa - "ugledni" forumas.:laugh:

1 minute ago, ljuttko said:

nemoguće je da si stariji od mene i da si me  zato pretekao, ja sam isto sinoć dodala Kineze i ni pisma ni razgldnice :D Meni je sajam daleko i unela sam  dom zdravlja na opštini gde je inače loša organizacija , znači na čekanju sam

Ovaj put muškarci imaju prednost. Vi žene ste zaštićene. Možete i u  šoping. :covid19:

Kako su se u Srbiji digli kriterijum. Ne pozovu u roku od 12h i frka. :D

3 minutes ago, duma said:

Ovaj put muškarci imaju prednost. Vi žene ste zaštićene. Možete i u  šoping. :covid19:

Kako su se u Srbiji digli kriterijum. Ne pozovu u roku od 12h i frka. :D

a to  što sam se prijavila prvog dana prvog sata  za američko čipovanje, to mi se ne računau borački staž . E pa nećemo tako , sve ću da zarazim  :laugh:

Background Picker
Customize Layout