Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ma kakav update ovaj soj ce protutnjati svetom za mesec max dva dana i to ce biti kraj pandemije po svemu sudeci na osnovu vesti iz afrike i britanije

Ma kakav update ovaj soj ce protutnjati svetom za mesec max dva dana i to ce biti kraj pandemije po svemu sudeci na osnovu vesti iz afrike i britanije

Рекло би се да већ тутњи..
Има логике и да је он заслужан за нагло побољшање ситуације код нас..

@AleksijaHvala :heart:

1 hour ago, VukJov said:

Рекло би се да већ тутњи..
Има логике и да је он заслужан за нагло побољшање ситуације код нас..

bojim da ce se situacija u srbiji glede omikrona drasticno promeniti dolaskom bozicnih praznika i priliva gastarbajtera

5 hours ago, Ros said:

konacno sam uspeo da dobijem termin za booster. ponedeljak u podne. here we go :)

Koja ti je to bocka po redu? Imam osecaj kao da je sesta :lolol:

10 minutes ago, Zlurad said:

Koja ti je to bocka po redu? Imam osecaj kao da je sesta :lolol:

treca :D

bojim da ce se situacija u srbiji glede omikrona drasticno promeniti dolaskom bozicnih praznika i priliva gastarbajtera

Шта је ту проблем..
Долазе људи из развијених земаља где су махом сви вакцинисани mRNA вакцинама, а не као ми сељаци атенуисаним..
Шалу на страну, ако доносе омикрон нека поведу и комшије, јеба нам мајку делта..
3 hours ago, gone fishing said:

Vijesti iz britanije (London):

plava kriva : broj zarazenih

Crvena : broj hospitalizovanih 

Zelena : na respiratoru

U francuskoj je Omricon za sada vecinom zakacio mlade koji su do sada imali blaze simptome. Vidjecemo kakva ce situacija bito sa starijima.

Edited by borris_

Da prenesem iskustva bustera krajem novembra. Primio biontech, isto kao i prve dve, par dana posle bustera mi se ispod pazuha vakcinisane ruke pojavio dosta neprijatan čvor koji je nestao posle ca 10ak dana.

1 hour ago, VukJov said:

Шта је ту проблем..
Долазе људи из развијених земаља где су махом сви вакцинисани mRNA вакцинама, а не као ми сељаци атенуисаним..
Шалу на страну, ако доносе омикрон нека поведу и комшије, јеба нам мајку делта..

Naši gastarbajteri su glavni antivakseri po Nemačkama

31 minutes ago, I*m with the pilots said:

Tamo divljaju, ali se ovde uredno vakcinišu - subverzija!

4 hours ago, radisa said:

Ja sma optimista :)

Bar što se ovog tiče...

Pricalo se 3+1 meseca, ovaj 1 je da odobre uopste za upotrebu, a 3 da je naprave. Pa proizvodnja, distubucija itd. Mislim da omikron cekamo u stanju u kom smo. Za deltu smo imali dobar tajming 

1 hour ago, I*m with the pilots said:

upravo to. 

20 hours ago, Remi said:

Znači ovaj  jedan dan, što sam najavio da ću možda izostati sa posla, pretvoriće se u dva 😂 skrenuće avaksi na poslu jer me nema. Em primam vakcinu em mi možda bude loše malo od nje. 

kako si proshao na kraju?