iDemo Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 5 hours ago, goofs said: jbt NBA i ćivot, Karisu Lavertu na lekarskim u Indijani nasli potencijalni tumor na bubregu :/ pitanje je da li bi to otkrio u dogledno vreme da nije bio trejdovan "potencijalni tumor" je garant neko sviranje kurcu koje otprilike 78 - 92 % svakolike populacije ima u svakom uzrastu al' njih jos redje trejduju nego KLVta...
Have_Fun Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Brada moze da ima i 20kg viska, i dalje je majstor kosarke
goofs Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 gde bi mu samo bio kraj da nije stomacine. i da mu se igra svako vece kosarke. i da igra odbarnu kakvu ume uvek, a ne samo kad saturn udje u vodoliju.
Djuro Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 sve je to q od ovce. kad bude stani-pani, jedan ce otici na duhovni put samospoznaje, drugi ce da bude povredjen/"povredjen"/uvredjen a treci ce mozda da i zaigra. btw, ne bi me iznenadilo da ovog hardena strefi srcka. cudno dise
Time Crisis Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 42 Durant, 32 Harden i opet jedva pobedili mučeni Orlando, a sezona praktično još na početku
Joe D Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 izasli su prilicno revijalno od prvog minuta, nije nista za zabrinutost jos uvek. jedino ne znam sta ce sa deandrom da rade, obicno levo smetalo.
theanswer Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 (edited) Netsi imaju još deo MLE i par mesta u rosteru, dobiće i disabled player exception za Dinvidija, daleko su oni od kompletiranja tima. Brusa Brauna koji kida i za kog se znalo da će da kida su doveli nizašta maltene iz Detroita. Kao su dali pik za Šemeta a za ovog dali Musu ili šta ti znam u tom trejdu, faktički im Detroit ubacio igrača jer eto tako njima ne treba. Imbecili. Večeras Denver - Juta.. Da dodam da KD igra bez nekog pada posle povrede, Harden nije sklon povredama, znači ostaje ravnozemljaš kao upitnik, ja mislim da oni mogu uzeti Istok sa adekvatnim dodacima u rosteru i bez njega. Edited January 17, 2021 by theanswer
iDemo Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 13 minutes ago, theanswer said: sa adekvatnim dodacima u rosteru To je to. Pitanje je samo sta je 'adekvatno' u poredjenju sa - recimo - onim OKC, onim GSW i onim Hjustonom. Mis'im - lepa prilika - ako je iskoriste bice zanimljivo u finalu.
Calavera Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 35 minutes ago, theanswer said: Netsi imaju još deo MLE i par mesta u rosteru, dobiće i disabled player exception za Dinvidija, daleko su oni od kompletiranja tima. Brusa Brauna koji kida i za kog se znalo da će da kida su doveli nizašta maltene iz Detroita. Kao su dali pik za Šemeta a za ovog dali Musu ili šta ti znam u tom trejdu, faktički im Detroit ubacio igrača jer eto tako njima ne treba. Imbecili. dali su i pik druge runde za browna, što je poštena cena. brown je dobar igrač, ali s očiglednim limitima.
goofs Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 treba im centar, ili 4ka kao lažni centar, ne znam gde će to da nadju
theanswer Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 1 hour ago, Calavera said: dali su i pik druge runde za browna, što je poštena cena. brown je dobar igrač, ali s očiglednim limitima. Vredi Braun dosta više od random pika druge runde.
Calavera Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 ne vredi, lik je bek koji u karijeri šutira ispod 30% za 3. ima on mesto u ligi, ali nema tima koji bi za njega dao više od tog jednog pika.
Recommended Posts