Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Miško treba da ga klepi 1000$ za svako to šaljenje sa školom ili državom

Posted

Naravno da Shaq zna da nije Rus, nego je to taj americki "we are mixing up languages, countries and continents" kursadzijski humor. 

• +1 2
Posted

btw, stvarno bi mogao da se obrije... ovalo lici na propalicu sa juzne tribine, ostvaranje Kojotovih vlaznih snova.

Posted

Ali komentar ispod: "He looks homeless." :D

• Haha 1
Posted

da dodamo...

kako je njemu dobro :hail: :lol: 

Posted

Jbt Jokaru kao da sam ja pravio, bez zezanja.
To mu je brada od 35-40 dana.
Super je kad si u vojsci pa se ne obrijes 7 dana, a svako jutro te potporucnik hvali celoj ceti kako si uredan i najbolje izbrijan vojnik, ali onda nikad ne razvijes naviku da se brijes i posle 20. dana izgledas kao musav ali ga i dalje mrzi da se obrije iako to traje pola minuta. Mozda nema ni cime jer jednom u pola godine kupi par komada onih jednokratnih brijaca. A hanuma mu 100% svako vece preti razvodom ako se ne obrije

Posted

kad treba da se obrije stane na promaju. 

Posted (edited)

mislim da je zrelo da jokic dobije topik, cim se ovde celu stranu raspavlja o njeovoj frizuri jasno je da to vise nije nba topik. 

Edited by Joe D
Posted

pa ovaj jedan odskace i onda cini da svi ostali izgledaju lose, ne radi se to, timski duh nula

Posted
1 hour ago, freakns said:

hmmmm

gde li je Denverov problem?

Koja grupa mučenika :lolol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...