Amos Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Zapravo to sve vrlo racionalno, začepiš lovu i promeni se mišljenje i smatranje očas.
theanswer Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 2 hours ago, J.R. Cash said: Dok se Ben pojavio u Filadelfiji. Rič Pol strikes again. Da nije Filadelfija pa i da kažeš, ovog mučenika koji već ima problema sa samopouzdanjem će ovi da urnišu tamo. Ima da mu zvižde ko da igra za Njujork. 1
precog Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 (edited) kako se the athletic pokenjao po pokusevskom, brukica. Edited October 12, 2021 by precog
pbg12345 Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 bice mi bas drago ako bude imao ozbiljniju ulogu ima do njega, ali nije imao ni srece u nba, bilo bi lepo da dobije priliku u jednoj vrhunskoj ekipi na kraju karijere uvek sam imao osecaj da niti on, a posebno ekipe/treneri ne koriste njegov pun potencijal u nba imao je onaj jedan period u kingsima kad se bukvalno mogao opipati kosarkaski iq koji unese na parket medju one indijance ne znam jel zavrsio sa reprezentacijom, tu bi tek imalo simbolike sa pesicem, posebno ako bi igrao centra, a krenuo kod njega kao plej Spoiler jeste zvezda tad bila u potpuno drugacijoj situaciji, ali bi bilo interesantno sta bi danas uradili sa onim bjelicom koji je stigao iz austrijske lige u zvezdi ne bi imao mesta definitivno, ali pitanje je i da li bi dobio priliku u fmp, a o tome da neko ima viziju kao pesic i da mu da loptu u ruke nema ni govora jos da je filip tu da uzme loptu u ruke, ovaj bi verovatno 10min po mecu coskario i cekao da pripali a onda bi navijacka baza zakljucila kako nije ni za kurac, premekan, bez energije, inicijative i kako je ocigledno da on nije za zvezdin sistem niti evroligaski igrac ali ok, to definitvno nije za ovu temu
napadaj Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 kako se the athletic pokenjao po pokusevskom, brukica.Gde?
Fins fleet Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Hollinger: Not that they didn’t try. At times, it bordered on performance art. Rookies Aleksej Pokuševski and Théo Maledon started 77 games between them, despite being arguably the two worst regular players in the entire league. In particular, Pokuševski’s combination of irrational confidence and unrefined talent made for some legendary YouTube moments https://theathletic.com/2879935/2021/10/12/hollingers-2021-22-oklahoma-city-thunder-preview-lineup-roster-prediction-how-long-will-this-build-take/ Nije verovatno gledao OKC zadnja 2 meseca (nije da ga krivim za to).
zorglub Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Jel' on uopšte gledao OKC, pitanje je sad. Poku na stranu, za Maledona se iz aviona vidi talenat, koji doduše treba istesati i narihtati. Ili je odgledao jednu utakmicu, pa je odlučio da nas udosti svojom analizom?
goofs Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Ja ga krivim, sto pises o NBA ako ne pratis pomno? Onda nisi nista bolji od onih zajebanata Shaqa i Barklija, a oni su bar zabavni.
Recommended Posts