Jump to content

NBA 20/21

lakers repeat? 77 members have voted

1. 1. lakers repeat?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

20 hours ago, garmonbozia said:

igrali dve utakmice zajedno

Mislim da pishe u 'komentarima' - igrali su otprilike 10x vishe vremena nego ovi iz Netsa. 

• Author

Stvarno će da uvedu kup :isuse:

1 hour ago, theanswer said:

Stvarno će da uvedu kup :isuse:

Ha? :D

• Author

jos samo da se Kroenki otvore za MPJ-a i idemo!

MPJ im ocigledno jos trazi nesto sto ne mogu da mu daju. Ova sezona ce za njega biti pukovnik ili pokojnik.

• Author
12 minutes ago, Mos said:

MPJ im ocigledno jos trazi nesto sto ne mogu da mu daju. Ova sezona ce za njega biti pukovnik ili pokojnik.

ma moraju potpisati extension pre starta sezone...dosta je bilo kalkulisanja, vreme je za all in i luxury tax ako imaju sampionske ambicije

Kako ste zadovoljni Gordonom denverovci? 

Ja mislim da je ovo previse para za njega i ulogu koju ce imati, ali su doveli sebe u situaciju u kojoj nemaju mnogo izbora. Umrece na ostrvu sa Debelim, Jamalom i MPJ-em.

U datim okolnostima, ovo je ok potpis.

Nestvarno su igrali kad su svi bili zdravi i Gordon je bio važan deo toga. Plus ne vidim ništa drugo na tržištu u ovom trenutku.

It includes $88 million in base salary and $4 million in incentives 

Tek nesto veci ugovor od aktuelnog. Ne vidim koju drugu opciju su imali. Pre godinu dana kad bi razmisljali o zeljenim scenarijima, ovo bi im se svidelo.

• Author

AG je i dalje relativno mlad i postoji prostor da se jos bolje uklopi u sistem igre i bude produktivniji u napadu. Posve ok potpis.

Nego, je l' samo meni onaj Ben antipatican ili nas - ono - ima jos?

Zivo me zanima gde ce - na kraju - da ga prodaju trejduju. Nek' je sa srecom - ono - timu koji je blesav da ga 'uzme'.

Guest
This topic is now closed to further replies.