Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
20 hours ago, garmonbozia said:

igrali dve utakmice zajedno

Mislim da pishe u 'komentarima' - igrali su otprilike 10x vishe vremena nego ovi iz Netsa. 

Posted
1 hour ago, theanswer said:

Stvarno će da uvedu kup :isuse:

Ha? :D

Posted

jos samo da se Kroenki otvore za MPJ-a i idemo!

• +1 1
Posted

MPJ im ocigledno jos trazi nesto sto ne mogu da mu daju. Ova sezona ce za njega biti pukovnik ili pokojnik.

Posted
12 minutes ago, Mos said:

MPJ im ocigledno jos trazi nesto sto ne mogu da mu daju. Ova sezona ce za njega biti pukovnik ili pokojnik.

ma moraju potpisati extension pre starta sezone...dosta je bilo kalkulisanja, vreme je za all in i luxury tax ako imaju sampionske ambicije

Posted

Kako ste zadovoljni Gordonom denverovci? 

• +1 1
Posted

Ja mislim da je ovo previse para za njega i ulogu koju ce imati, ali su doveli sebe u situaciju u kojoj nemaju mnogo izbora. Umrece na ostrvu sa Debelim, Jamalom i MPJ-em.

• +1 4
Posted

Nestvarno su igrali kad su svi bili zdravi i Gordon je bio važan deo toga. Plus ne vidim ništa drugo na tržištu u ovom trenutku.

• +1 1
Posted

It includes $88 million in base salary and $4 million in incentives 

Tek nesto veci ugovor od aktuelnog. Ne vidim koju drugu opciju su imali. Pre godinu dana kad bi razmisljali o zeljenim scenarijima, ovo bi im se svidelo.

Posted

AG je i dalje relativno mlad i postoji prostor da se jos bolje uklopi u sistem igre i bude produktivniji u napadu. Posve ok potpis.

• +1 1
Posted

Nego, je l' samo meni onaj Ben antipatican ili nas - ono - ima jos?

Zivo me zanima gde ce - na kraju - da ga prodaju trejduju. Nek' je sa srecom - ono - timu koji je blesav da ga 'uzme'.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...