Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

mislim da niko nema pojma šta rade cavsi, ovo je za momentalni otkaz altmanu

Posted

Propustili smo da ispratimo da se Rondo vratio kod Elbidjija i da trenutno 6 od 12 najstarijih igraca u ligi igra za Lejkerse.

• Haha 1
Posted

capela produzetak jos 2 godine za 46 milki, pod ugovorom do (ukljucujuci) 24/25.

Posted

Lamarkus clearovan da ponovo igra kosarku, Netsi prvi pik za potpis

Posted
3 hours ago, precog said:

brat milsap u bruklinu

Nek mu je sa srecom, ali ne mora bas do prstena tamo :)

• +1 1
Posted (edited)

Eh sad dve:dry:  Dzaba kada ih je sam Curry razjebao dva puta   . Na tim utakmicama se vidi koliko  je Denver daleko od nekog ozbiljnog izazivaca za titulu, a nista nisu ucinili u ovoj off sezoni da bi tu sliku promenili.

Edited by Micko8
Posted (edited)
5 hours ago, Micko8 said:

Eh sad dve:dry:  Dzaba kada ih je sam Curry razjebao dva puta   . Na tim utakmicama se vidi koliko  je Denver daleko od nekog ozbiljnog izazivaca za titulu, a nista nisu ucinili u ovoj off sezoni da bi tu sliku promenili.

daleko je taman za toliko da svi budu zdravi za PO, a ne van terena ili u povratku iz povrede

Edited by 1n54jd3r
Posted

Detroit uzeo DAJ iz Netsa i sad planiraju otkup ugovora, ako dodje do istog Lejkersi su favoriti za potpis :lolol: jbt neke franšize treba zatvoriti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...